Zoo, Sexenni, Alvert i Edu Esteve entre les primeres novetats del 2024

The Tyets, Lluc, Adrien Broadway i Sergi Carbonell també han fet nous llançaments aquest divendres

Delirics

Comencem l'any i arriben les primeres novetats musicals d'aquest 2024, i les primeres d'aquest mes de gener. Ens espera un curs ben ple de música, senzills i discos que ens sorprendran a tots durant aquest nou any:

Zoo - 'Epíleg'

Zoo que recentment va anunciar el seu comiat, presenta 'Epíleg', la darrera peça musical que narra la història de la banda mitjançant l'icònic mico protagonista del vídeo d'adeu, arribant ja a 3 milions de visualitzacions. El vídeo crea una atmosfera carregada d'emoció i records, reflectint l'inici, desenvolupament i final dels deu anys de carrera musical.

Sexenni - 'Suant la samarreta'

Sexenni presenta 'Suant la samarreta', un nou single carregat d'ironia i frescor en col·laboració amb el Centre Jove de Salut Sexual de Lleida. A través d'una eclèctica fusió de rumba, sonoritats urbanes i UK garage, la cançó aborda temes carnals amb un to irònic i saludable. La lletra, plena de referències a la cultura popular, es tradueix en un videoclip dirigit per Alba Múñoz, que combina imatges diverses amb una temàtica esportiva inspirada en el tenis de Wii Sports.

Edu Esteve - 'A200' & 'Massstimas'

Edu Esteve fa el seu retorn musical amb 'A200', la darrera creació musical d'Edu Esteve, narra la seva experiència personal en el descobriment de la indústria musical. Amb sons electrònics i autotune, la cançó ofereix una visió única sobre com va ingressar al món de la música i l'impacte que va tenir sobre ell. Amb ritmes vibrants al pur estil de Bizarrap, 'A200' transporta l'oient al cor mateix de la indústria musical, oferint melodies enganxoses i un viatge fascinant pel seu camí personal i musical.

'Massstimas', una fusió contagiosa de sons electrònics i ritmes llatins que explora les complexitats d'una relació plena de promeses incompletes. La lletra revela les complexitats emocionals d'un trencament, mentre la música ofereix una energia contundent, celebrant gairebé de manera festiva aquesta experiència emocional.

Alvert & Cooba - 'Cors'

L'Alvert presenta 'Cors', on col·labora amb la Cooba, del seu pròxim àlbum de debut amb influències que van des del rock psicodèlic fins a l'indie-pop català emergent. Després de dotze anys de formació en dansa urbana i tres anys component, l'artista explora vuit facetes de l'amor, des de l'amor passional fins al desamor i l'amor propi. En aquesta nova cançó parla de l'etapa final d'una ruptura amorosa, amb tocs d'empoderament i influències de reggaeton del 2010.

Sergi Carbonell - 'Carnaval'

Sergi Carbonell presenta 'Carnaval', la primera cançó del seu pròxim EP Crisàlide. A través de les sis peces del projecte, el músic osonenc teixeix una història d'amor que es desplegarà cada diumenge fins a l'1 de febrer. La narrativa segueix dues persones que es troben durant una festa major mediterrània, connecten i comparteixen moments fins a la sortida del sol. Carbonell continua la seva carrera en solitari, després del seu primer disc Refugi publicat fa un any.

Adrien Broadway - 'Crèdits'

Després de debutar amb 'Boig x tu', l'Adrien Broadway estrena el seu tercer senzill sota el nom de 'Crèdits'. En aquesta nova cançó marca el final de la història explorativa de l'amor d'Adrien Broadway, destacant com les tecnologies juguen un paper clau avui dia. Amb un llenguatge modern i una sonoritat retro, l'artista presenta una balada amb tocs dels vuitanta utilitzant recursos de producció moderna. La cançó, una comiat amb un caire nostàlgic, busca guardar un record ferm i sostingut en el temps, representant un episodi més de la complexa història d'amor de l'artista.

Lluc ft. Dani6ix & Izzkid - 'Henna'

Lluc presenta 'Henna', el seu segon avançament després de l'èxit d'Als gens'. Aquest reggaeton lent i ballable compta amb la col·laboració dels populars artistes Dani6ix i Izzkid. Amb un estil propi que fusiona l'urbà amb l'indie pop, Lluc s'ha diferenciat i ha guanyat reconeixement en el panorama musical català.

The Tyets - 'Summercat'

The Tyets ha publicat aquesta setmana 'Summercat' la seva versió de l'èxit Billie The Vision & The Dancers, cançó que es va fer d'allò més popular gràcies a un espot de televisió. El passat 2023, el grup maresmenc, en va fer una cover en català per a La Marató de 3Cat que ara ja està disponible a totes les plataformes.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad