Aqua, WRS, Marlena, Marta Sango, Kate Ryan: Les actuacions per a l'Orgull de Barcelona

Les "bollomami" són el focus de l'edició d'enguany de la celebració LGTBIQ+

Una parella lesbiana amb bandera de l'arc de Sant Martí mentre està dempeus a la ciutat de Barcelona / Westend61 (Getty Images)

Així ho ha anunciat aquests dies l'Associació Catalana d'empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL) que organitza els esdeveniments sota el nom de Pride! Barcelona, enguany entre el 22 i el 25 de juny la capital mediterrània rebrà amb els braços oberts a la formació dance dels noranta, Aqua. Però també s'uniran a la celebració festiva la Kate Ryan, la Javiera Mena, les Marlena, la Marta Sango i el representant romanès d'Eurovisió, el WRS, entre altres artistes. El cartell musical de la celebració d'enguany de l'Orgull català centrat en la visibilitat lèsbica. El completen la Luna Ki, Barcelona Rainbow Singers, La Furia, Ginebras, la Rebeka Brown, La Prohibida, la Maria Escarmiento, la Choriza May, La Zowi, la Rocío Saiz i la Jimena Amarillo.

La celebració de la diversitat, de la lluita per la llibertat, la igualtat i el respecte per la comunitat LGTBIQ+ torna després d'uns anys complicats i amb el suport de més de 35 entitats d'àmbit social, cultural, d'esport, la família i la salut que s'uneix per sortir al carrer a celebrar i reivindicar els drets del col·lectiu. En aquesta edició les lesbianes són les protagonistes, una ocasió per mostrar al món la seva diversitat, els seus reptes diaris i desitjos. I sobretot, una oportunitat per continuar naturalitzant i creant referents amb l'eina més poderosa: la visibilitat. Amb aquesta empenta ha arrencat aquest mes de juny el Pride! Barcelona que va comença el passat dia 13 amb diversos actes, entra elles el tret de sortida de la celebració, el seu pregó que anirà a càrrec de la influencer Dulceida el 22 de juny a les sis de la tarda a la plaça Universitat de Barcelona. Comptarà amb les actuacions de La Prohibida, la Maria Escarmiento, la Magali Dalix i la DJ Claudia León, i el DJ set de la Vicky Blum i la Muerta Sánchez.

El 23 de juny, per la revetlla de Sant Joan han preparat una polèmica revetlla LGTBIQ+ que en un primer moment es va haver de cancel·lar per no rebre el permís de l'Ajuntament de Barcelona a causa de les possibles molèsties que podria provar al veïnat de l'eixample barceloní on s'havia de celebrar. Més tard, a causa de revolt a les xarxes, l'Ajuntament de la capital catalana va rectificar reubicant aquesta revetlla de Sant Joan LGTBIQ+ a la Plaça Universitat a partir de les set de la tarda on ens conviden en un entorn festiu, de respecte i tolerància a la nit més petarda amb la Revetlla de Sant Joan LGTBIQ+ i a cremar plegats la LGTBIfòbia en una nit màgica.

El 24 de juny pots trobar diferents actes, mostres d'entitats i estands a l'Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona des de les onze del matí. I a partir de les set de la tarda podràs gaudir al mateix indret de les actuacions de la Barcelona Rainbow Singers, la Rocío Saiz, La Furia, la Marta Sango, les Ginebras, La Zowi, la Javiera Mena, el WRS, la Choriza May i la Kate Ryan.

El 25 de juny, Pride! Barcelona ens convida a la Gran Manifestació a favor dels drets de les persones LGTBIQ+ a partir de les sis de la tarda. La marxa sortirà des del Parc de les tres xemeneies de l'Avinguda Paral·lel fins a l'Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona, on s'acabarà llegint el manifest de l'Orgull del Mediterrani i a continuació les actuacions de la Jimena Amarillo, les Marlena, la Luna Ki, els AQUA i la Rebeka Brown. Tot i això, igual que el dia anterior al mateix escenari de l'Avinguda Maria Cristina hi haurà diferents actes, mostres d'entitats i estands de tota mena des de les onze del matí.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad