Chanel inaugurarà la setzena edició del festival Sons del Món de Roses

Aquesta serà en una de les poques actuacions que oferirà l'olesana aquest estiu a Catalunya

Chanel a punto de formar parte de "UPA Next" / BMG

Chanel, la talentosa cantant veïna d'Olesa de Montserrat, està a punt de fer vibrar els seus seguidors amb una actuació memorable al festival Sons del Món. Després d'enlluernar tothom amb les seves actuacions al Benidorm Fest i a Eurovisió 2022, la Chanel s'aproparà a la ciutat de Roses per oferir un concert inoblidable el pròxim 21 de juliol. Aquesta serà una de les poques oportunitats d'apreciar el talent de l'olesana en directe a Catalunya aquest estiu.

La cantant d'èxit s'unirà a la Vicco, la reconeguda artista de Tiana (Maresme) i autora del popular tema 'Nochentera'. Aquesta combinació farà d'aquesta nit una ocasió molt especial, ja que reunirà en un mateix escenari dues de les més destacades i aclamades artistes catalanes del moment.

La 16a edició del festival Sons del Món continua oferint un cartell artístic de primer nivell, consolidant-se com una de les grans cites musicals de l'estiu a la Costa Brava. La majestuosa Ciutadella de Roses, un espai patrimonial d'excel·lència, es transformarà una vegada més en un escenari de renom amb actuacions internacionals de primeríssim nivell. Entre les propostes destacades s'inclouen The Jacksons, també coneguts com a The Jackson 5, una de les bandes més importants de la història de la música. A més a més, la cantant francesa Zaz portarà l'Organique Tour al festival, en un dels dos únics concerts que oferirà a Catalunya aquest any. També tindrem l'oportunitat d'admirar l'inclassificable violinista Ara Malikian, qui, a través de concerts sorprenents, aconsegueix captivar tant els amants del violí com els neòfits en aquest instrument clàssic.

El Sons del Món també acollirà artistes estatals consolidats com Raphael, una llegenda viva de la música amb cançons que traspassen generacions. Enguany, el Raphael celebra el seu 80è aniversari amb la gira Victoria, oferint concerts memorables. El festival també presentarà propostes emergents com el jove cantautor Guitarricadelafuente, qui presentarà el seu disc debut La Cantera, un àlbum íntim de pop que s'inspira en la tradició i experimenta amb sonoritats urbanes.

Amb el seu compromís constant amb el talent català, el Sons del Món ha programat grans noms com el dels acabat de premiar amb la Creu de Sant Jordi, els Sopa de Cabra. Després d'omplir el Palau Sant Jordi amb la gira dels trenta anys del seu àlbum Ben endins, enguany només oferiran dos concerts i un d'ells serà a Roses. Una altra cita imperdible a Catalunya serà el concert de l'Antonio Orozco, amb la seva gira Mitad Antonio Mitad Orozco, oferint un gran espectacle de pop-rock pensat especialment per cantar, ballar i gaudir dels grans èxits de la seva carrera. Per tercer any consecutiu, els Stay Homas actuarà al festival, presentant el seu segon àlbum, Homas. La nit s'obrirà amb la Julieta, l'artista que triomfa arreu del país amb una aposta que combina el pop i l'electrònica i sap jugar amb la sonoritat i l'escenografia de la música urbana.

Amb una oferta musical tan excepcional, el festival Sons del Món es consolida com una parada imprescindible per als amants de la música i com una oportunitat única per a la Costa Brava d'acollir grans talents nacionals i internacionals en un entorn inigualable com la Ciutadella de Roses. El festival promet oferir una experiència única i inoblidable per a tots els assistents.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad