Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Ginestà, Ramon Mirabet, Lluc i Uri Santafé & Lamliki tenen noves propostes aquest mes de juny

No et perdis els llançaments discogràfics més destacats d'aquesta setmana

Aquest final de setmana et portem les novetats discogràfiques que veuen la llum aquest divendres de juny. Entre els senzills que et volem destacar en aquest divendres trobaràs el més nou de Ginestà, Miki Núñez, Ramon Mirabet, Uri Santafé i Lamliki, i el més nou de Lluc.

Aquestes són les noves cançons que avui s'estrenen:

Ginestà

Els germans Júlia i Pau Serrasolsas estrenen nova cançó sota el seu nom artístic, Ginestà. 'De tot el món' és una cançó pop amb una sonoritat potent que posa èmfasi en la sensació de canvi de paradigma i de perspectiva. De fet, el duet barceloní comencen una nova etapa on estrenen canvi estètic i musical que s'avança al llançament del quart disc del duet que arribarà el 2024. Els Ginestà asseguren: "Volíem continuar cantant a l'amor, però des d'un altre prisma. En aquesta ocasió l'amor és cap a nosaltres mateixos i la nostra gent".

Ramon Mirabet

Per primera vegada Ramon Mirabet estrena una cançó íntegrament en català sota el nom d'El Crit', en paraules del santfeliuenc es tracta d'"una declaració d'amor. Un crit a la vida i a la gent que estimo i estimem". Aquesta nova cançó pretén aportar-nos una explosió d'alegria. Un clam a la vida i a l'amor en tots els seus contextos.

Uri Santafé & Lamliki

'Més fort' és la nova cançó que presenten Uri Santafé & Lamliki. Un nou avançament del seu àlbum que portarà el nom de Vulnerable. 'Més fort' viatge a través del pop urbà amb el missatge de tornar amb més força que mai. El més nou de l'Uri Santafé i el Lamliki és energia i eufòria després de viure un moment delicat. És un cop a la taula, un "prou" i tornar a començar. A ballar, a riure, i a no importar-te res més que ser feliç.

Entre els nous àlbums que avui arriben a les plataformes digitals i a les botigues físiques et recomanem:

Miki Núñez

El Miki Núñez presenta el seu nou disc titulat 121. Un viatge musical captura la intensitat de l'amor químic en dotze temes completament diferents, una exploració profunda de l'amor acompanyada de ritmes enganxosos que no surten del cap. El nom de l'àlbum especifica la duració que té l'amor químic i conté tota la simptomatologia en forma d'emocions i sentiments.

Lluc

Aquest nou treball, el Lluc trenca amb la línia musical de l'artista fins al dia d'avui, ja que aposta per un so molt més despreocupat i estiuenc, jugant amb ritmes de l'afro i de la música africana. El nou àlbum peixcru's shisha lounge fa olor d'estiu i promet estar sonant a totes les festes que ja s'apropen!

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad