'Trampa', Cloe debuta després de guanyar un concurs de nous talent

La barcelonina va vèncer al certamen de nous valors KLK i ara estrena la 'Trampa'

La jove promesa de la música, Cloe, irromp amb força en l'escena musical amb el seu primer senzill titulat 'Trampa'. Cloe, una talentosa cantant i compositora barcelonina de vint-i-dos anys, ha trobat en la producció musical la seva passió i una via per construir el seu futur artístic.

Després d'immergir-se plenament en el món de la música, Cloe va decidir presentar-se al prestigiós Concurs KLK, una oportunitat per mostrar el seu talent i creativitat. Amb emoció i determinació, va guanyar la final celebrada a la Fira de Vila-seca (FiM), consolidant-se com a autèntica revelació del concurs.

Amb el llançament de 'Trampa', Cloe ens presenta una impactant cançó de desamor en el gènere del Funk Carioca o Funk Brasiler. Les percussions agressives utilitzades en aquest tema ressalten la força de la seva interpretació i donen un to més intens a la narrativa de la cançó. Amb aquest primer senzill, Cloe mostra la seva versatilitat artística i s'endinsa en el cor del públic amb un estil únic i emocionant.

Aquesta nova cançó és només un tast del seu treball de debut, que apunta que sigui un autèntic esclat en l'escena musical. Amb la seva veu captivadora i el seu carisma innegable, Cloe es perfila com un talent emergent amb un futur prometedor. Sens dubte, es converteix en una referent i mereix tota l'atenció del públic i de la indústria musical.

Els fans i els amants de la música urbana no poden perdre de vista aquesta jove artista, ja que la seva carrera està destinada a brillar i deixar una empremta significativa en el panorama musical actual. Estigues atents a la Cloe, perquè ve amb tota la seva energia per conquerir els vostres cors i els escenaris de tot el país.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40