Mantra parlen del seu nou disc Epicentro, la llanxa d'SkyRojo i el retorn d'Auryn

El trio ens presenta el seu disc Epicentro i la gira en aquesta entrevista

El trío Mantra ens visiten per a presentar-nos el seu disc Epicentro. Un treball en el qual han estat treballant molts mesos i que per fi veu la llum. De fet, el grup format per la Paula Pérez, el Carlos Marco i el Charlie Weinberg ens asseguren que "Porten dos anys sense parar de treure músic

En una entrevista exclusiva amb el grup musical Mantra, els membres han compartit emocionants detalls sobre el seu últim àlbum, Epicentro. Amb una proposta musical innovadora i una combinació d'estils, el grup revela les seves influències urbanes, electròniques i pop, amb un enfocament especial en el pop. El trio també ha anunciat una gira imminent per mostrar les seves diferents facetes i gèneres, deixant els fans en un estat d'expectació.

El nucli de l'entrevista va girar al voltant de la creació d'Epicentro i com els membres de Mantra van unir forces. Sorprenentment, es van conèixer a través de les xarxes socials i van començar a col·laborar en la creació de música. Això va demostrar com la tecnologia pot connectar i unir talent creatiu. Amb l'èxit del seu àlbum i les seves tafaneries, tots els membres de Mantra han expressat la seva felicitat i gratitud envers els seus seguidors.

La novetat més emocionant que es va revelar durant l'entrevista va ser el concepte únic que envolta Epicentro. La banda va decidir dividir l'àlbum en tres estils diferents: urbà, electrònic i pop. Cada estil es representa mitjançant un color específic i s'ha llançat amb tres portades diferents, fent-lo més atractiu per als col·leccionistes. Mantra volia assegurar-se que el seu àlbum no només fos una col·lecció de cançons, sinó que també transmetés una història i una experiència visual per als oients.

Durant l'entrevista, els membres de Mantra van compartir una anècdota captivadora que té a veure amb la llanxa de la sèrie de Netflix, SkyRojo. Durant una sessió de gravació de vídeo recent, es van trobar en una situació perillosa a l'embarcació, ja que les aigües estaven agitades. Per sort, tots van sortir ilesos, però l'experiència els va recordar la dedicació i el risc que posen en el seu treball per oferir una experiència única als seus fans.

D'altra banda, els membres de Mantra van abordar els rumors que circulaven sobre una possible reunió d'Auryn, la popular boyband espanyola. Amb sinceritat, van aclarir al Víctor de la Torre que era només una broma que es va malinterpretar. Aquesta declaració aclaridora va ajudar a posar fi a les especulacions i a centrar-se en la seva pròpia música i gira.

La repercussió i l'èxit de Mantra es reflecteixen en els seus seguidors entusiastes i la seva aclamada música. L'entrevistador va felicitar els membres de Mantra pel seu nou àlbum i els va desitjar sort en els seus futurs treballs i concerts.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad