Figa Flawas, Lluís Gavaldà, Buhos, Juan Magán i La Fúmiga estrenen cançons per Sant Joan

Subliminal i Uri Santafé & Lamliki tenen nous àlbums entre les novetats de la setmana

Avui per la revetlla de Sant Joan segur que no faltarà música en cap de les nostres celebracions. I com bon inici de cap de setmana ve carregat amb totes les novetats musicals setmanals. Ara ja tens les eines per fer la banda sonora d'aquesta revetlla més actualitzada. Per aquí et portem els llançaments més destacats d'aquesta setmana: Figa Flawas, Buhos, La Fúmiga, Cloe, Mosaic i Oxigen. I atenció que aquesta setmana hi ha hagut col·laboracions sorprenents:

Figa Flawas & Lluís Gavaldà

Els Figa Flawas col·laboren amb el Lluís Gavaldà d'Els Pets en el seu últim single ‘Xalalà’. Aquesta fusió perfecta del pop urbà celebra la vida en comunitat i els moments divertits. Amb un videoclip impactant, els Figa Flawas i el Lluís Gavaldà ens conviden a gaudir i compartir moments inoblidables. No et perdis aquesta oportunitat de descobrir aquesta màgia musical.

Buhos & Juan Magán

Els Buhos i Juan Magán sorprenen amb una col·laboració inèdita al nou single ‘El món de veritat’. Amb una gran expectació, aquesta unió de dos referents de l'escena musical a casa nostra promet ser un èxit rotund. El single, que combina pop electrònic i melodies inoblidables, aborda la crítica al moment actual i les relacions a través de les xarxes socials. Amb el llançament imminent del nou àlbum "La nit està que crema" i una gira de prop de 60 concerts, els Buhos continuen sumant èxits a la seva destacada carrera musical.

La Fúmiga

La Fúmiga presenta ‘Finals', un nou single carregat de significat que segueix la història iniciada amb 'Principis'. La cançó ens convida a reflexionar sobre els finals i a prendre decisions per buscar la felicitat. Amb una producció excel·lent i ritmes vibrants, 'Finals’ està destinat a conquerir el cor dels fans i a sonar a les ràdios comercials del País Valencià, Catalunya, Balears, Andorra i la Catalunya Nord. Aquest estiu, els seguidors de La Fúmiga tindran l'oportunitat de gaudir-la en diferents concerts que el grup té programats.

Cloe

La Cloe, guanyadora del concurs de nous talents KLK, fa el seu debut en l'escena musical amb el senzill ‘Trampa’, una impactant cançó de desamor en el gènere del Funk brasiler. Amb la seva versatilitat artística i carisma innegable, la barcelonina promet brillar i deixar una empremta significativa en la indústria musical.

Mosaic

Mosaic presenta el seu nou single 'Gira-sol', un tema estiuenc que transmet bon rotllo i energia positiva. Amb elements com la guitarra i les trompetes, la cançó ens transporta a l'estiu i ens invita a gaudir de la vida amb les persones estimades. Aquest avançament forma part del proper disc del grup, que serà llançat a finals d'any.

Oxigen & Buhos

La jove formació Oxigen presenta 'Sorra i Sal' amb la col·laboració dels Buhos, segon avançament del seu esperat disc de debut. El segon avançament del seu àlbum debut plasma la màgia d'una nit de Sant Joan, on el protagonista reviu els esdeveniments d'una manera confusa. Al despertar-se a la platja, aclaparat pel sol brillant i amb una ressaca, intenta recordar els moments èpics de la nit anterior.

I entre els àlbums que avui han arribat a les plataformes i botigues de discs, hem volgut destacar-te aquestes dues joies urbanes que des d'avui ja estan disponibles arreu:

Subliminal

Lubo és el nou àlbum del Subliminal, una col·lecció de 7 cançons que inclou els seus anteriors singles 'Per Tu Ningú', 'Cor Blindat', 'Tu Tens raó' i 'Un Pla Millor', així com la col·laboració destacada amb el Franklin Dam a la cançó 'Pibas en atardeceres'. Aquest àlbum mostra un to més seriós i adult, reflectint el creixement de Subliminal com a compositor i artista, i consolida la seva presència en la nova escena pop/urbana catalana, al costat d'altres talents com The Tyets, Lildami i Flashy Ice Cream.

Uri Santafé & Lamliki

Acabat d’estrenar el nou disc de l'Uri Santafé i Lamliki, titulat Vulnerable. Aquests dos artistes, tot i provenir d'estils i països diferents, troben la perfecta complementació en la seva música. Amb un estil introspectiu i experimental, Uri Santafé busca tocar la fibra amb les seves lletres íntimes i personals. Lamliki, reconegut beatmaker i DJ, aporta sons melancòlics que recolzen aquesta profunditat lírica. 'Vulnerable' és un debut que destaca per la seva sensibilitat, elegància i actualitat, oferint una fusió entre poesia i carrer.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad