Mercader desafia l'amor amb 'xFaVoR'

Debuta en solitari amb un senzill enganxós que promet convertir-se en un himne pop espanyol

Mercader fa el seu esperat debut en solitari amb el llançament del seu primer single, 'xFaVoR'. L'excompositor d'Itaca Band presenta una cançó enganxosa i fresca que reflecteix el moment en què una relació amorosa comença a desviar-se. És en aquest punt que l'equilibri emocional penja d'un fil, i un s'adona que els bons i dolents moments fluctuen amb massa freqüència.

Amb un ritme potent i una sonoritat que recorda els inicis dels anys 2000, el cantant català es reinventa per convertir-se en una de les veus emergents amb més personalitat i estil del panorama pop nacional. El videoclip que l'acompanyant, i que avui t'estrenem en exclusiva, és divertit, dinàmic i entretingut, en perfecta sintonia amb el so de la cançó, ideal per animar les tardes d'estiu del 2023.

Aquest senzill serveix com a introducció a l'univers creatiu de Mercader en el seu esperat àlbum de debut, titulat Patología, que s'estima que veurà la llum a finals d'aquest any. L'àlbum explorarà diferents històries d'amor i jugarà amb un joc de paraules en el títol per aprofundir en l'element principal que el defineix en aquest nou projecte, l'aneguet. A més a més, Mercader vol aprofitar per denunciar que a finals dels anys vuitanta, ser gai encara era considerat una patologia. L'artista destaca que allò que realment hauria de ser considerat una patologia és l'homofòbia, el racisme i la misogínia.

Mercader ha estat sempre un apassionat de la música. Pràcticament, va aprendre a escriure notes musicals abans que lletres i, amb només sis anys, ja va compondre la seva primera cançó. Amb divuit, es va unir als Itaca Band, amb la qual va escriure himnes com 'Temerario' i 'Apropa't'. Durant aquesta etapa, va guanyar una gran experiència als escenaris i als teclats. Tot i això, a punt de desfermar-se la pandèmia de la Covid-19, va decidir deixar el grup per dedicar-se al 100% al seu projecte personal.

No deixis passar l'oportunitat de gaudir de la música de Mercader amb el seu nou tema, 'xFaVoR'. Descobreix què està passant i prepara't per a l'aparició d'una nova estrella musical. T'ho perdràs?

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40