Suu, Roba Estesa, El Diluvi amb Els Catarres i Vittara amb el Triquell tanquen el juny amb noves cançons

Gerard Heredia s'estrena en solitari amb un nou EP, entre les novetats de la setmana

Marta Mas; @leentrelineas

Tanquem el mes de juny, amb temperatures càlides, desitjos de gelats, de festa i de molta música. L'estiu que tenim per davant promet estar farcit de bandes sonores ben diferents i per satisfer les preferències de tothom. Entre els artistes que aquest divendres han estrenat nova música trobem Roba Estesa, la Suu, El Diluvi amb Els Catarres i el grup Vittara amb el Triquell:

Suu

La Suu i el Carlos Sadness tornen a treballar plegats, com ja van fer a 'Barcelona tropical' per a oferir-nos una nova cançó estiuenca: 'Postal barata'. Som davant d'una cançó pop majúscula on es reuneixen la frescor i la sinceritat habituals d'aquest duet. Una crítica de la imatge idíl·lica estiuenca convertida en una postal forçada i artificial, sovint allunyada del món real, una banalització d'actituds que prioritzen els "m'agrada" per davant dels fets més rellevants i menys superficials.

Roba Estesa

'Stikinlova' és la nova cançó de Roba Estesa, produïda per elles mateixes amb Xerach Peñate i André Nascimbeni al capdavant. És un hit instantani que combina fusió urbana, pop-rock i arranjaments electrònics. La lletra descriu la connexió amb les amigues en un ambient relaxat i divertit, destacant la importància del suport mutu en els bons i mals moments. El grup reivindica l'amor i l'amistat en un context estiuenc, celebrant els vincles i l'alegria, mentre alhora critica el sistema capitalista i la fiscalització de l'amor.

El diluvi & Els Catarres

Els valencians El Diluvi acaben d'estrenar 'El primer ball' en col·laboració amb Els Catarres, el quart avançament de què serà el seu pròxim disc. La cançó té una sonoritat pop-rock per descriure el primer ball d'una nit de festa amb la persona estimada. El Diluvi ha evolucionat cap a un pop més alegre i ballable, tot mantenint-se com una de les bandes valencianes festives més actives. El videoclip de la cançó s'ha gravat en un nou estudi a l'horta valenciana i el protagonitzen els actors Carles Puig i Luth Inat que mostrant la joventut i el sentiment de llibertat en un espai segur.

Vittara & Triquell

El grup indie Vittara i el Triquell col·laboren a la cançó 'Sovint'. Junts ofereixen una nova perspectiva del que coneixem com les cançons estiuenques. La fusió de sonoritats ballables i sensibilitat musical destaca en aquesta potent peça. La lletra transmet la nostàlgia de trobar a faltar algú durant aquest període de l'any i més enllà. En el videoclip, els membres dels Vittara i el Triquell protagonitzen una història enigmàtica que complementa la cançó.

Lildami & Jim

'T'estimo igual' del Lildami amb la Jim, després de guanyar la segona edició del talent xou Eufòria, ens parla d'una història d'amor entre un ésser humà i un extraterrestre després d'aterrar a la Terra. Malgrat les diferències d'espècie i origen, el protagonista continua estimant l'extraterrestre. 'T'estimo igual' és una proposta pop sintetitzat que ens promet un estiu amb temàtica galàctica.

Aquesta setmana, entre els àlbums que han estat publicats a les botigues digitals i físiques, et destaquem el del sabadellenc Gerard Heredia:

Gerard Heredia

El Gerard Heredia cantant i guitarrista i exmembre de la banda Idea, presenta el seu nou EP titulat Nu, que explora la temàtica de la salut mental. Aquest treball personal convida l'audiència a submergir-se en les paraules de les cançons i connectar amb les seves pròpies històries. A través d'aquest àlbum, Heredia destaca la importància de cuidar la part més fosca de nosaltres mateixos amb la mateixa dedicació que la nostra llum.

Segueix el canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad