Suu ens porta una 'Postal barata' d'estiu

El vídeo de la barcelonina porta la crítica d'unes vacances idíl·liques sense postureig a les xarxes

La cantautora barcelonina Suu s'uneix novament amb el reconegut cantant i productor Carlos Sadness en el llançament del seu últim videoclip, 'Postal barata'. Aquesta col·laboració arriba després dels èxits de cançons com 'Barcelona tropical' i del seu aclamat àlbum Ventura, mantenen la seva inconfusible autenticitat i frescor a l'hora de treballar plegats. Això sí, l'última cançó on ha col·laborat la barcelonina ha estat a 'Pa amb oli i sal' on acompanyaba a Zetak en la seva aventura catalana.

'Postal barata' és una crítica a la visió idíl·lica de l'estiu, representada com una postal artificial i forçada que sovint s'allunya de la realitat quotidiana. Amb la co-autoria del Carlos Sadness i la seva producció, aquesta cançó busca desmitificar aquests comportaments superficials que prioritzen els "m'agrada" per sobre de moments més significatius.

Aquest nou single pretén recordar a l'audiència la importància de valorar les relacions autèntiques i de gaudir dels autèntics moments de felicitat. Amb un any des de la publicació del seu exitós àlbum Karaoke i després d'una gira que l'ha portat a les principals ciutats i festivals, Postal barata promet conquerir els oients amb la seva producció, incloent-hi la mescla de Tomás Pérez que ha treballat amb Funambulista o Lalaloveyou, entre altres, i les guitarres de Jordi Bastida, que acompanya el Carlos Sadness en les seves gires internacionals.

Amb més de 100.000 seguidors a Instagram i una comunitat de més de 220.000 oients mensuals, la Suu s'ha convertit en una de les cantautores pop catalanes més exitoses actualment. Amb èxits com 'Eres un temazo', amb més de 10 milions de reproduccions a Spotify, i 'Tant de bo', a prop dels 8 milions,la Suu confirma el seu moment artístic en alça.

El videoclip, dirigit per un reconegut professional del sector, captura a la perfecció l'essència de 'Postal barata' i aporta una representació visual que complementa el missatge de la cançó. Amb aquest llançament, la Suu consolida la seva carrera com a talent emergent, explorant un territori musical madur i personal.

El nou videoclip de 'Postal barata' ja es pot gaudir en línia, oferint una experiència audiovisual que submergeix l'espectador en l'univers musical de la Suu i el Carlos Sadness. Amb aquesta col·laboració, aquests dos artistes demostren, un cop més, la seva versatilitat i habilitat per crear música de qualitat que connecta amb l'ànima del públic. No et perdis aquesta postal autèntica i refrescant que ens ofereixen la Suu i el Carlos Sadness.

Segueix el canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad