Pride Barcelona 2023: Tot el que has de saber per a celebrar l'Orgull

Concerts, escenaris, activitats i manifestació per a reivindicar la llibertat i els drets de les persones LGTBIQ+

Gay families participating in the Gay Parade in Barcelona, Spain, on 9 of June 2019. The motto of PrideBarcelona2019 has been "We are family". (Photo by Isidre Garcia Punti/NurPhoto via Getty Images) / Isidre Garcia Punti

Pride Barcelona celebra la seva edició del 2023 amb un programa carregat d'activitats i concerts per a l'Orgull LGTBIQ+. Del 3 al 16 de juliol, la ciutat s'omple d'energia i diversitat per celebrar la igualtat i la llibertat. Els dies centrals de la festa seran el 14 i 15 de juliol entre els dos escenaris que rebran la celebració d'enguany.

Els escenaris de l'avinguda de la Reina Maria Cristina i la plaça de la Universitat seran l'epicentre de Pride Barcelona, amb noms destacats com Paulina Rubio i Loreen com a caps de cartell. El Village Pride, un nou espai que ocuparà 5.000 metres quadrats a la plaça de la Universitat, serà un lloc de trobada d'entitats i acollirà el Pride Kids, a més de ser l'escenari dels concerts.

La música serà protagonista amb actuacions com les de Karmento, MS Nina, Ladilla Rusa, Eleni Foureira, Siderland, Julieta i molts altres, tant a l'avinguda de la Reina Maria Cristina com a la plaça de la Universitat. A més a més, la manifestació de l'Orgull LGTBIQ+ tindrà lloc el dissabte 15 de juliol a l'avinguda del Paral·lel, sortint des dels Jardins de les Tres Xemeneies fins a la plaça d'Espanya, a tocar de l'escenari de l'avinguda de la Reina Maria Cristina.

La lluita que es fa any rere any ha servit per aconseguir avenços amb esforç, constància i molta feina, però l'odi i la discriminació continuen apoderant-se dels carrers, estan presents en els transports públics i, desafortunadament, hi ha notícies que encara acaparen els mitjans cada dia i que demostren que la lluita continua sent necessària.

El pregó de Pride Barcelona 2023 s'oferirà el dijous 13 de juliol a la plaça de la Universitat, marcant l'inici d'aquesta gran festa de l'amor i la diversitat. A més, el Hard Rock Cafe Barcelona acollirà la Drag Queen Shows, amb actuacions de Krystal Karma, interpretant grans èxits de Shakira, Beyoncé i molt més, el 20 de juliol.

Pride Barcelona és un espai de trobada, reivindicació i festa on la comunitat LGTBIQ+ i els seus aliats celebren la diversitat i lluiten per la igualtat de drets. És una oportunitat per gaudir de la música, les actuacions, bon ambient, alegria i les activitats que enriqueixen la cultura de la capital catalana i promouen la inclusió i el respecte en la societat. Aquest any, Barcelona s'omple de colors, alegria i orgull per celebrar la diversitat.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad