Cactus estrena 'La Batxateta', ritme llatí contagiós per a aquest l'estiu!

El tercer senzill del nou projecte de Cactus que ens farà ballar i celebrar l'estiu amb energia i bon rotllo

Cactus, el grup valencià que barreja la música urbana amb actitud pop, acaba d'estrenar la seva nova cançó titulada 'La Batxateta'. Després de dos àlbums d'èxit a les terres valencianes, el grup ha continuat la seva trajectòria expandint-se més enllà del País valencià, i ha decidit apostar per un projecte que ha portat la música als carrers d'arreu, a banda de fer-nos vibrar amb les seves melodies ballables i fresques.

'La Batxateta' arriba com a tercer senzill de Cactus, després d'haver presentat anteriorment 'Mone!' i 'Falla'. Aquesta nova cançó és un himne a l'estiu i a totes les sensacions que aquesta estació desperta: la platja, les vacances, les festes de poble i, sobretot, l'amor. Amb ritmes llatins suaus, la cançó ens convida a gaudir i ballar aquests mesos calorosos que estan per arribar.

El grup valencià ha captivat al públic amb la seva essència urbana i la seva energia contagiadora. Després de l'àlbum Mode avió, que va ser un crit a la desconnexió i va aconseguir un gran èxit, Cactus continua apostant per una música fresca i enèrgica que connecta amb el seu públic i omple sales i festivals arreu.

Amb l'arribada de 'La Batxateta', Cactus celebra l'estiu i tots els moments d'emoció i connexió amb l'entorn i amb les persones que ens envolten. La cançó és una oda a l'amor que es desperta amb petits gestos, una simple mirada o una peça de roba que crida l'atenció d'algú especial.

El grup valencià ha demostrat la seva versatilitat i creativitat en cada un dels seus senzills, oferint una fusió d'estils que atrapa a tota mena de públic. Amb 'La Batxateta', Cactus continua conquerint oïdes i arribant als cors dels seus seguidors.

@cactustroop

LA BATXATETA 😵 El divendres ix el tema més fresquet de l'estiu! 💦 Aquesta setmana l'hem fet sonar en primícia arreu del País Valencià i vos està EMBOGINT! 🤩 Fem que prengaa! Vos volem veure ballar!🔥 JA DISPONIBLE EL PRE-SAVE a la bio 🫶🏼 #estiktokat #labatxateta #batxata #cactustroop #tiktokencatalà #noutrend #tiktoktrend #soundviral #trendingsound

♬ La Batxateta - Cactus

La nova cançó 'La Batxateta' ja es pot trobar a totes les plataformes digitals, i els fans d'aquest grup no han de perdre l'oportunitat d'escoltar-la i ballar al ritme dels contagiosos sons llatins de Cactus, que prometen fer-nos gaudir d'un estiu ple de música i diversió.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad