ELS40 Pop La Mercè 2023: Dani Fernández, Els Catarres, la Suu, La Fúmiga i Sexenni

Marxem a la platja de Barcelona per acomiadar l'estiu

La Festa Major de la capital catalana és tot un esdeveniment que tot català ha de viure com a mínim un cop a la vida, de fet, les festes de Barcelona sempre atrauen milers de persones que volen gaudir de cadascun dels actes que La Mercè ofereix als barcelonins i als visitants. Una explosió de tradicions, cultura, colors i música, molta música, que atrapa en cada racó de la ciutat.

ELS40 a les festes de La Mercè és l'acte musical més destacat de la festivitat barcelonina on any rere any incrementa la seva assistència. Si donem un cop d'ull al passat, i recordem diferents edicions ens venen el cap, noms com The Tyets, Miki Núñez, Els Catarres, Buhos, Lola Índigo, Doctor Prats, Leiva, Porto Bello, Nil Moliner, Sidonie, Morat, 31 FAM, La Pegatina, Flashy Ice Cream, Celta Cortos, Lildami, Álvaro Soler, David Otero i Juan Magán, entre altres que han trepitjat el nostre escenari durant l'última década. Des d'un emplaçament ja mític com és l'avinguda Reina Maria Cristina, tot just davant de les màgiques font de Montjuïc.

Aquest 2023, canviem d'emplaçament. Deixem enrere la muntanya de Montjuïc per a viure la festivitat en un paratge encara més mediterrani si es pot, la platja. Enguany, ELS40 Pop La Mercè se celebrarà a la Platja del Bogatell el pròxim 23 de setembre del 2023, la revetlla de la festivitat local de la capital de Catalunya. Un cita que ja pots marcar en vermell al teu calendari perquè no te la pots perdre. El mar Mediterrani serà testimoni del cartell magnífic que ens espera en aquesta nova localització a partir del mateix dissabte revetlla de La Mercè.

I atenció amb el cartell... perquè cantarem, saltarem i vibrarem amb el millor del panorama musical nacional i estatal. El rugir de les guitarres del Dani Fernández, els èxits d'Els Catarres, les lletres de la Suu, la festa de La Fúmiga i dels Sexenni a sobre del nou escenari d'ELS40 per les festes de La Mercè. Una nit que arrencarà a les set de la tarda des de la sorra de la platja del Bogatell de Barcelona i que promet ser una nit memorable com les anteriors edicions d'ELS40 Pop La Mercè.

Amb el Patrocini de Vueling, Baricentro, Emccat Grup i AMB- Nitbús i la col·laboració de Catalunya Plants, Cobarna fruits, l’Aquarium de Barcelona , l'aigua en bric de La Diosa del Agua, la Fabrica d’Empanadas Argentinas, la rústica de Food & Gust, Dulce de Leche y Alfajores Mardel , Restaurante el Manaba i Mexcla Restaurante Mejicano.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad