Urgente

Del 40 al 1 Sabrina Carpenter se corona en la lista con ‘Espresso’

Primera edició d’èxit del Westfield Music Festival amb Triquell, Scorpio i Malmö 040

El festival de música gratuït ha marcat la diferència durant els dissabtes del mes de juliol

Westfield Music Festival

La primera edició del Westfield Music Festival Barcelona va acabar dissabte passat amb un gran èxit. Durant quatre dissabtes consecutius de juliol, milers de persones van gaudir de concerts en directe d'artistes destacades al conegut centre comercial La Maquinista de Barcelona.

El festival, que es va celebrar del 8 al 29 de juliol, es va destacar pel seu gran suport al talent local i l'accés gratuït. Un dels esdeveniments més esperats va ser el concert triple del dissabte 29 de juliol, amb les impressionants actuacions de Malmö 040, Triquell i Scorpio, que van captivar l'audiència que va ballar i captar el moment amb més d'un stories a Instagram.

El cartell del Westfield Music Festival va comptar també amb la participació de Lau Gibert, La Mercabanda (tv3), Alfred García, Ciao Marina, Rafa Sánchez de La Unión , entre d'altres. A més de les actuacions, el festival també va incloure l'emocionant Westfield Music Talent, un talent-show previ que va donar l'oportunitat a joves talents locals de brillar i optar per un contracte amb la discogràfica Fanàtik Music. Aquesta ha ofert l'oportunitat d'un contracte d'un any que inclou la gravació de quatre singles, una campanya de promoció i màrqueting, la producció d'un videoclip i la possibilitat de sonar a les ràdios.

Ara el Westfield Music Festival Barcelona s'ha convertit en una cita imprescindible per als amants de la bona música i una oportunitat per descobrir noves propostes en el món de la música amb grups emergents amb molt talent. Amb el seu gran èxit en la primera edició, s’espera que aquest festival de música continuï creixent i deixant una marca important en l'escena musical de Barcelona en els pròxims anys, com en la guanyadora: Raquel Brandia.

És una experiència musical genial en un espai espectacular perquè Westfield La Maquinista ha reafirmat la seva posició com el place to be per gaudir dels millors plans, experiències i espectacles a la capital catalana. Amb una oferta comercial, d'oci, restauració i serveis, el centre comercial s'ha consolidat com un shopping destination atreient grans marques i proporcionant una plataforma per al talent local emergent.

T’hi animes en la següent edició?

Segueix-nos al canal de Telegram

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad