Les versions que estan fent vibrar Catalunya aquest estiu

Els moments més destacats de La Fúmiga, Suu o Stay Homas sobre l'escenari o en acústic

Stay Homas en concert / Aldara Zarraoa

Els cantants catalans estan petant-ho aquest estiu amb diferents versions de les seves cançons! Des de barreges superenèrgiques fins a tocs acústics més íntims. Et mostrem els millors moments d'alguns d'ells/elles, que ens han deixat amb la boca oberta:

La Fúmiga x Shakira: revolució de ritmes als festivals

La Fúmiga està triomfant quant a concerts aquest estiu, incloent-hi l'Arenal Sound! El 16 de juliol, van penjar un vídeo superinteressant a TikTok, on van barrejar els sons únics de l'agrupació amb trossos de la sessió 53 de Shakira amb Bizarrap. Entre èxits de la de Barranquilla com 'Monotonia' o 'TQG', van triar aquesta barreja.

Suu en mode acústic: tarda íntima a Barcelona

Suu, que la treu de mà a Instagram amb les seves versions, ha deixat els seus seguidors enamorats amb una versió acústica de la seva pròpia cançó 'Para'. Ho va fer en una terrassa típica de Barcelona sota els rajos del capvespre. També s'ha destacat amb versions úniques de temes de Guitarricadelafuente i èxits de Viva Suecia.

Stay Homas a cappella: 'Days of our lives' en directe

Van formar una banda durant la quarantena i en un parell de dies es van fer famosos fins i tot internacionalment. Això és el que va passar a Klaus, Guillem i Rai del grup Stay Homas. Des del seu superèxit, fins i tot Michael Bublé els ha mirat amb bon ull! En el seu concert recent al Cruïlla Festival, el públic es va unir en una versió a cappella de 'Days of our lives'.

Flashy Ice Cream: animant l'Acampada Jove

Flashy Ice Cream ho està donant tot als seus concerts amb versions molt animades. Amb temes com 'Flying free', 'Un dia de partit' i 'Serà perquè t'estimo', se solen crear grans atmosferes. Però al seu concert a l'Acampada Jove van triar 'Samba' per llançar boles de plàstic entre cançons, ho pots veure al seu Instagram!

Figa Flawas x Shin-Chan: recordant la infància al Palau Robert

El Clotilde Fest va portar un munt de concerts al Palau Robert, i entre ells es va poder gaudir de The Tyets i Figa Flawas. Aquests últims no només van tocar les seves pròpies cançons, sinó que també van donar un toc als dibuixos que van marcar la nostra infància: van fer una versió especial de la cançó de Shin-Chan. Per reviure aquest moment emocionant, t'oferim l'enllaç al vídeo.

Aquests artistes no paren de sorprendre'ns amb la seva creativitat per mostrar-nos aquests resultats. Estan fent que els seus fans visquin un estiu ple de música emocionant i molt memorable. No te'ls perdis!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad