Coco manté l’estiu amb 'Llimona i Sal'

La gira de més de 30 parades ha sigut una experiència inoblidable gràcies al Match-coco i la seva música

Coco estrena 'Llimona i Sal' per finalitzar l'agost / Abel Vilches

Després d'una espera impacient, Coco ha donat un cop de sortida a la tornada de les vacances amb el llançament de la seva última creació musical, ‘Llimona i Sal’. Amb una lletra fresca i un ritme contagiós, aquesta peça musical ha captivat els cors i les oïdes del públic que ha seguit el grup amb entusiasme des del mes de febrer.

La composició d'aquesta joia porta la signatura de Vicco de ‘Nochentera, amb la participació d'Adrià Salas i de la mateixa Fiona en aquest procés creatiu. A més, la cançó ha estat enriquida gràcies a la producció d'Arnau Moreno (Emlan).

Fiona i Clara, des del novembre passat, han anat construint molt més que una simple cançó: una experiència musical que estableix connexions úniques amb tothom qui l'escolta. Amb la fusió de ritmes llatins amb una mica de pop converteix ‘Llimona i Sal’ en una autèntica festa. L'energia contagiadora de les dues ha transformat els concerts de Coco en autèntics esdeveniments festius, assegurant que tots els qui han descobert ‘Llimona i Sal’ i el joc Match-coco es converteixin en fans incondicionals.

El joc creat pel grup durant la Benaventourades, ha estat la sensació de la gira, la qual ha portat més de 30 actuacions arreu del territori català durant el 2023. Amb la combinació de la seva música envolvent i la diversió de Coco, s’ha demostrat ser un fenomen musical que deixa una empremta en cada nota.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40