Classe B estrena cançó i creen tendència amb el seu pop més ballable

ELS40 estrenem en exclusiva el videoclip de ‘Poc se’n parla’

El grup Classe B estrena videoclip amb ELS40

Poc se'n parla és una nova proposta fresca, ballable, i enèrgica del pop bailongu de Classe B, que compta amb la col•laboració excepcional de Dan Peralbo (Dan Peralbo i el Comboi), donant un toc rockero molt enganxós a la cançó. El grup Classe B estrena temporada musical a ELS40 i avui et presentem en exclusiva el videoclip del seu darrer temacle, amb inspiracions del joc de Monopoly i molt de color per aquests primers dies de setembre.

La cançó es va escriure i gravar a Pepita Studios als peus del Montgrí, produït i mesclat a Cardamomo Studios per Jordi Bosch, que ha treballat per artistes com Amaia, B1N0, o Núria Graham, i masteritzat a Ultramarinos per Víctor Garcia. Tres estudis empordanesos que junts han creat una sonoritat molt especial que encaixa perfecte amb l'escena pop catalana del moment.

El tema vol parlar de la situació en què milers de joves del país els trobem quan marxen a viure a la ciutat. Això normalment marca un abans i un després en les seves vides, noves aficions, descobriments, relacions, i fins i tot en l'amor, que et pot desmuntar tots els esquemes mentals que tenies fins ara.

Classe B, és un grup baix-empordanès que han fet vida estudiant o treballant a Barcelona, i volen explicar-ho de manera positiva i simpàtica anar i venir com a forma de vida. És també així com en Dan, natural de Torelló i company d'aventures de Classe B, ha passat també per aquí i en les mil-i-una que han passat junts tant pel poble com a Barcelona, i ha volgut formar part d'aquesta moguda amb el grup.

El videoclip de Poc se'n parla, que avui estrenem en exclusiva a ELS40, compta amb la direcció artística d'Alec Wilson, dirigit i editat per Miquel Casabó, a Innova't Studios de Girona. El videoclip explica la història a través d'un Monopoly on les caselles representen els carrers i els llocs on han crescut els membres de la banda, i les vivències del mateix grup amb la col·laboració tan brutal d'en Dan Pearlbo.

El grup de l'Empordà ha anat presentant les seves primeres cançons durant tot aquest estiu, històries com 'Ranci del 1000' i 'Que no t'ho expliquin' ens deixa claríssim que han vingut a la música per fer-nos passar una bona estona. Ara és el moment del que Classe B anomenen "pop bailongu".

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad