Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Bounce Twice retornen a les arrels amb 'Desayuno en China'

ELS40 preestrenem el més nou dels sabadellencs Lil Aiden i Efren Kairos

Bounce Twice, el duo de música urbana originari del Vallès, ha revelat recentment el seu últim vídeo musical de la seva cançó titulada 'Desayuno en China', en exclusiva amb ELS40. Aquest llançament marca un gran pas en la seva trajectòria musical, mostrant la seva barreja única d'influències musicals i una actuació captivadora.

El grup Bounce Twice va sorgir l'any 2019 a través de la col·laboració de dos músics de procedències totalment diferents: la vocalista i imatge del grup, Lil Aiden, i el productor i DJ, Efren Kairos. La seva música incorpora de manera impecable el català, el castellà i l'anglès, reflectint les seves diverses influències lingüístiques i culturals. Inspirats en artistes com Lauren Hill, Nathy Peluso, Princess Nokia, Snow Tha Product i Mac Miller, la música de Bounce Twice és una fusió de hip-hop clàssic amb elements de soul, R&B i música electrònica.

El 2022, Bounce Twice va llançar el seu àlbum de debut, Rave On, que va servir com una oda musical a la celebració i una crida a recuperar el que es va perdre durant la pandèmia. L'àlbum va incloure èxits com 'T'he esborrat' i 'Pull over the ex', entre d'altres. Les col·laboracions amb artistes rellevants com Gertrudis, Calero LDN i P.A.W.N Gang van consolidar encara més la seva posició en l'escena musical urbana catalana. Els Bounce Twice, liderat per Lil Aiden, es destaca com un dels pocs grups de música urbana de la regió amb una dona al capdavant.

La primavera del 2023 va portar un nou llançament de Bounce Twice, l'EP Bounce Ur Booty, que presenta quatre cançons que exploren temes com l'amor, la llibertat i la desil·lusió, tot acompanyat de ritmes de ball irresistibles. Ara, el duo amb seu a Sabadell torna amb un nou senzill, 'Desayuno en China', que serveix com a metàfora de les seves experiències de vida i el seu viatge artístic. Aquesta cançó és una reflexió de les seves arrels i una fusió de les seves influències electròniques i de trap.

'Desayuno en China' combina instrumentals fosques i envoltants amb la veu melòdica de Lil Aiden i una interpretació poderosa, resultat d'un so únic i inoblidable. Desprèn una energia reminiscent del seu tema característic, 'La Percherona'. La cançó trenca amb els estàndards i explora la immersió enèrgica que accelera els cors.

Amb 'Desayuno en China', Bounce Twice inicia una nova fase, expressant la seva lluita contínua en la vida, sovint adoptant un to d'ego. La cançó serveix com a comentari sobre la naturalesa dual de les interaccions humanes, i és una narrativa amb la qual molts es poden identificar.

Ara, podem experimentar el nou llançament atrevit i hipnòtic dels Bounce Twice, que mostra la seva electrificant presència a l'escenari i la seva personalitat captivadora. Aquesta darrera cançó és una altra mostra de la seva evolució musical i la seva determinació per superar límits.

En el món de la música urbana a Catalunya, els Bounce Twice esdevé un exemple brillant d'innovació i creativitat, i 'Desayuno en China' promet ser un altre èxit en el seu creixent repertori. Això sí, a partir de demà divendres 15 de setembre, ja la podràs escoltar a totes les plataformes.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad