The Tyets actuaran a Londres amb la Julieta

Un TFG que es plantejava com un somni acaba sent realitat

Foto Daniel Portes

The Tyets, el popular grup de música urbana, s'uneixen a la Julieta per oferir un concert excepcional a Londres el 8 de desembre a la sala Scala. Aquesta actuació arriba gràcies de la perseverança del Xavier Coca i l'Oriol de Ramon, components de The Tyets, que va han vist com tot l'esforç i les energies invertides al seu projecte musical donen el seu fruit.

El curiós d'aquesta situació és que Coca va presentar el seu Treball de Final de Grau (TFG) on relatava pas a pas les fites que havien d'aconseguir The Tyets per arribar a fer la primera actuació internacional a la capital el Regne Unit i concretament a la sala Scala, en un període de cinc anys des d'aleshores, el 2018. El mateix Xavier comentava a la xarxa social X que es tractava d'una bogeria de somni que va aprofitar per tancar els seus estudis amb aquest TFG. Aquesta història d'èxit és un testimoni de com la dedicació i la passió poden fer realitat els somnis.

L'esdeveniment, que marca un pas important en la trajectòria internacional de The Tyets, ha estat organitzat per Bona Gents. Aquesta organització té com a objectiu principal connectar la cultura catalana amb el públic jove britànic, oferint una oportunitat única per a aquest públic d'entendre millor Catalunya, les seves tradicions i la seva cultura.

Amb una rellevant comunitat catalana i espanyola al Regne Unit, aquest concert no només és un esdeveniment musical especial sinó també una oportunitat per construir ponts culturals i fomentar la comprensió entre les comunitats.

The Tyets i Julieta, dos noms destacats en l'escena de la música urbana, portaran la seva música i energia a Londres el 8 de desembre, oferint una experiència única per als amants de la música i una oportunitat d'acostar-se a la cultura catalana per al públic britànic més jove. Les entrades per a aquesta actuació ja es troben a la venda al lloc web de la sala Scala, amb un preu d'aproximadament 28 euros. Els dos grups, The Tyets i Julieta, gaudeixen d'una gran popularitat, especialment aquest any amb èxits com 'Coti X Coti' i 'Olivia'. Aquest concert promet ser un esdeveniment musical inoblidable a Londres.

Aquest concert promet ser un esdeveniment excepcional i un pas més enllà en la carrera musical de The Tyets, demostrant que els somnis poden fer-se realitat amb determinació i dedicació. I nosaltres no podem sortir d'aquest mode mental:

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad