Dani Fernández protagonista d'ELS40 Pop La Mercè

L'artista presentarà els seus millors èxits aquest dissabte a la platja del Bogatell

Dani Fernández protagonista d'ELS40 Pop La Mercè 2023 / Daniel Portes

Dani Fernández escalfa motors per un dels concerts més grans de la seva carrera, el 23 de setembre trepitjarà la sorra de la platja del Bogatell per cantar tots els seus èxits, que no són pocs. L'artista manxec vindrà a la capital catalana de la mà d'ELS40 per celebrar les festes de La Mercè, i arriba després d'un estiu carregat de concerts i de festivals on no ha parat de rebre aplaudiments pels seus directes tan bestials.

Com és ja tradició, ELS40 la ràdio musical líder, organitzem una nit única on poder veure els teus artistes favorits del moment en directe. El dissabte 23 de setembre a la platja del Bogatell a partir de les 19 h podràs gaudir dels concerts del mateix Dani Fernández, Sexenni, Suu, La Fúmiga i Els Catarres, a més a més, hi haurà una actuació especial del Mark Eme. Tots aquests concerts són d'accés lliure i gratuït a la platja més gran de Barcelona.

El Dani Fernández és un dels cantants i compositors més complets que tenim a la indústria nacional, amb dos discos en solitari ja s'ha convertit en un referent per les noves generacions del pop. L'escenari d'ELS40 POP LA MERCÈ té ganes d'escoltar les guitarres i la veu poderosa de l'artista d'Alcázar de San Juan, ben segur que el repàs que farà a la seva carrera d'èxits ens deixarà a tots en una eufòria col·lectiva.

El 2019 va debutar en solitari amb “Incendios” un disc carregat de números u, i el va col·locar al mapa dels artistes a seguir. Històries com ‘Te esperaré toda la vida’ o ‘Bailemos’ es van convertir ràpidament en himnes d’aquell any, aconseguint nominacions com la de millor artista a Del 40 al 1 el 2020 o a millor cançó gràcies a la col·laboració amb Nil Moliner a ‘Soldadito de hierro’.

La nova etapa musical del Dani Fernández va agafar força amb la publicació del segon disc "Entre las dudas y el azar" i confirmava que és un dels grans lletristes del pop nacional. Els reconeixements a la seva música van arribar de pressa gràcies a cançons com 'Dile a los demás' o 'Clima Tropical', que va arribar al número u de la llista d'èxits més importants del país a Del 40 al 1. A més a més, el cantant va guanyar el premi LOS40 Music Awards a millor Artista Nacional. I un altre guardó crucial per la seva carrera és el Premi ONDAS al fenomen musical de l'any que va rebre a l'última edició del 2022.

No podem esperar més per viure una nit històrica a la platja del Bogatell, el dissabte 23 de setembre celebrem les festes de La Mercè amb el concert d'ELS40 Pop i els artistes més destacats de l'any a l'escenari principal de la ciutat, com sempre concert totalment gratuït i a peu de la platja barcelonina. Us esperem a partir de les 19 h amb els DJ i presentadors d'ELS40: Sergi Sánchez, Víctor de la Torre, Adrià Ortega, Uri Mora i Adrià Soler.

Amb el Patrocini de Vueling,  Baricentro, Emccat Grup i AMB- Nitbús i la col·laboració de Catalunya Plants, Cobarna fruits, l’Aquarium de Barcelona , l'aigua en bric de La Diosa del Agua, la Fabrica d’Empanadas Argentinas,  la rústica de Food & Gust, Dulce de Leche y alfajores Mardel , restaurante el Manaba i Mexcla restaurante mejicano.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Sobre la firma

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad