Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Gossos torna per sorpresa amb gira de celebració dels trenta anys

Anuncien segona data després d'exhaurir les entrades del primer concert en dues hores

Gossos tornen amb la gira A Reviure

La notícia que tots els fans esperaven va arribar aquesta setmana passada amb una agradable sorpresa. Gossos, la icònica banda catalana, ha reaparegut als escenaris cinc anys després del seu comiat. Aquest inesperat retorn va tenir lloc a Vic, a la plaça del Canonge Vell, dins de la programació Off del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV).

Per als qui van ser afortunats de ser presents, va ser un esdeveniment únic, ja que la banda va optar per un format acústic que va encantar l'audiència. És especialment simbòlic que Gossos hagi tornat al mateix lloc on van començar la seva trajectòria fa trenta anys.

A més de la seva emotiva actuació, Gossos va fer una important revelació: una nova gira que portarà per nom A reviure. Aquesta gira celebrarà les tres dècades d'exitosa carrera de la banda i oferirà un recorregut pels seus grans èxits. Els concerts d'aquesta gira començaran el 12 d'abril a Girona, en el marc del Festival Strenes. L'itinerari inclou ciutats com Vic, Barcelona, Sa Pobla, Manresa, Andorra La Vella, Cambrils i Lleida. La gira culminarà a Manresa, la ciutat natal de la banda, el 18 d'octubre al Teatre Kursaal. Tot i que s'ha anunciat dos concerts pel 28 i el 12 d'agost, tot iq ue els llocs encara estan per determinar.

Aquestes són les dates de la nova gira de Gossos:

12/04 Festival Strenes, Girona 

13/04  L’Atlàntida, Vic ENTRADES EXHAURIDES

25/04 Guitar BCN, Barcelona 

04/05 Sa Poble, Mallorca

10/05 Stroika, Manresa ENTRADES EXHAURIDES

11/05 Stroika, Manresa

15/06 Andorra La Vella

28/07 Sense especificar

12/08 Sense especificar

27/09 Auditori Enric Granados, Lleida

18/10 Teatre Kursaal, Manresa

La notícia del retorn de Gossos no va ser totalment inesperada. La banda ja havia deixat pistes en xarxes socials amb la frase "A reviure," que va aixecar l'expectació dels seus seguidors. A més a més, l'any passat, van llançar una nova versió de la seva exitosa cançó 'Corren', remesclada pel productor Roger Rodés i amb la col·laboració de Ramon Mirabet.

La història de Gossos comença a Manresa l'any 1993, quan Oriol Farré, Juanjo Muñoz, Natxo Tarrés i Roger Farré van fundar el grup. Inicialment coneguts pel seu estil acústic, la banda va canviar de direcció l'any 2002 amb l'arribada del bateria Santi Serratosa i va experimentar amb una proposta electrificada. Aquest canvi va donar lloc al seu disc més destacat, Oxigen del 2007, que inclou el famós tema 'Corren'.

L'emoció entorn d'aquesta gira i el retorn de Gossos als escenaris és palpable. Els fans han esperat pacientment aquest moment i ara tenen l'oportunitat de viure-ho en primera persona. Amb les entrades per als concerts exhaurides en temps rècord, aquesta gira promet ser un esdeveniment memorable per celebrar la història musical de Gossos i la seva connexió amb la seva audiència. Per aquells que no van aconseguir les entrades a temps, la banda ha afegit una segona data al concert de Manresa l'11 de maig. No obstant això, les entrades encara estan disponibles per a altres concerts de la gira a través del lloc web de la banda. Estigueu atents per a més detalls i novetats d'aquest esperat retorn a l'escenari.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad