Roger Padrós estrena 'El Món' i el seu segon àlbum està a la vista

Estrena nova cançó amb un missatge d'optimisme i celebració de la vida

Roger Padrós, cantautor, compositor i pianista, s'aproxima a un emocionant capítol de la seva carrera musical amb l'estrena del primer senzill del seu pròxim disc titulat 'El Món'. Aquest treball promet elevar la música de cantautor a noves alçades i abordar temes rellevants en l'àmbit social i cultural a través de cançons fresques, variades i properes al públic.

Cada cançó d'aquest àlbum representa un món únic en si mateixa, i quan es reuneixin, crearan un disc que capturi diferents matisos, amb algunes cançons plenes de llum i altres amb més profunditat i reflexió.

'El Món', el primer senzill d'aquest esperat disc, irradia optimisme i invita l'audiència a abraçar la pluralitat, compartir i celebrar la vida. És una peça musical que promet connectar amb el públic a través de la seva positivitat i missatge inspirador.

La trajectòria musical de Roger Padrós és una història de dedicació i passió. Des de jove, va abraçar la música, començant a estudiar piano i, posteriorment, introduint la veu com a instrument principal. A través d'aquesta formació i la seva perseverança, va esdevenir un pianista, cantant i compositor talentós.

El seu primer EP va ser el trampolí per a una aparició destacada a la setena edició del programa de talents La Voz. El Roger va arribar fins a les finals, consolidant així la seva decisió de seguir una carrera musical professional.

Els últims dos anys han estat plens d'actuacions, amb més de trenta concerts per temporada ja sigui en format de piano i veu o amb la seva banda. Roger ha portat la seva música a diversos escenaris, des de Barcelona fins a Madrid, passant per ciutats com Sant Cugat i Sabadell.

A més de les gires, Roger Padrós és també músic resident a la Casa Batlló, on presenta el seu repertori original i versions d'artistes reconeguts, oferint als espectadors una experiència musical única.

Amb un equip jove de producció, Roger Padrós va presentar el seu primer àlbum discogràfic l'octubre del 2022, marcat per la frescor i la innovació. El seu debut en català amb La Vida és Millor va captivar l'essència de la vida mitjançant un pop d'autor melòdic i radiant, reivindicant el miracle de la vida.

Amb 'El Món', Roger Padrós continua demostrant la seva capacitat per connectar amb el públic a través de la música, oferint una perspectiva positiva i celebrant les complexitats de l'existència. Aquesta nova cançó promet ser un punt culminant en la seva carrera i estem impacients per escoltar més del seu treball en el pròxim disc. Mantingueu-vos atents per a més novetats de Roger Padrós i el seu emocionant viatge musical.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad