Urgente

Del 40 al 1 Sabrina Carpenter se corona en la lista con ‘Espresso’

Cruïlla Hivern: La nova cita musical que escalfarà Barcelona a l'hivern

Aquest 2024 arriba un nou cicle de concerts amb Sidonie, Antònia Font, Sen Senra, Delaporte i Pau Vallvé, entre altres

ARANDA DE DUERO, SPAIN - AUGUST 12: Marc Ros of Sidonie performs on stage during first day of Sonorama Rivera 2021 festival on August 12, 2021 in Aranda de Duero, Spain. (Photo by Borja B. Hojas/Redferns) / Borja B. Hojas

Del 18 de gener al 23 de febrer de 2024, Barcelona es prepara per acollir la primera edició de Cruïlla Hivern, un cicle de concerts que promet omplir la ciutat de Barcelona de música i calidesa en els dies més freds de l'any.

Aquesta nova aventura musical presentarà una selecció impressionant d'artistes que prometen fer brillar les nits d'hivern de la ciutat. Entre aquests destacats noms es troben Antònia FontKruder & Dorfmeister, Viva Suecia, Cupido i Pol Batlle, entre molts altres.

Les sales mítiques de la capital catalana, com el Palau de la Música, el Sant Jordi Club, Razzmatazz, la Sala Apolo i el Paral·lel 62 (l'antiga sala Barts), seran els escenaris que acolliran aquests onze concerts durant més d'un mes, amb una barreja única de qualitat i eclecticisme.

El mes de gener ens portarà el final de gira de Pol Batlle, el pop emocional de Cupido, la celebració dels trenta anys de trajectòria de Kruder & Dorfmeister, així com l'energia contagiosa de Sidonie, una de les bandes més estimades del país.

El febrer arribarà carregat de sorpreses musicals amb Pau Vallvé, qui continua el seu èxit amb la seva gira, l'encantador cantautor gallec Sen Senra, el retorn esperat dels Antònia Font al Palau de la Música, Viva Suecia prenent el Sant Jordi Club, el triple plaer de veure Mujeres, Los Blenders i Rombo, Sexy Zebra acomiadant la seva gira amb estil, i el duo italo-espanyol Delaporte.

El Festival Cruïlla és conegut per oferir una gran varietat d'estils musicals, que inclouen una forquilla d'estils d'allò més amplia pop, rock, electrònica, ska, hip-hop, reggae i flamenc. La seva filosofia d'abandonar qualsevol etiqueta estilística ha atret una audiència diversa i apassionada a cada edició.

El Cruïlla Hivern 2024 promet ser un esdeveniment inoblidable per als amants de la música a Barcelona i una oportunitat per gaudir de les actuacions d'alguns dels millors artistes nacionals i internacionals en un ambient càlid i acollidor en plena temporada d'hivern. Les entrades ja estan a la venda, i no cal dir que les expectatives són enormes.

18 JAN

Entrades Cruïlla Hivern 2024

Barcelona

Ves agafant una bufanda, posa't les teves botes més còmodes i prepara't per un hivern ple de música i emocions.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad