Urgente

Del 40 al 1 Sabrina Carpenter se corona en la lista con ‘Espresso’

Within Temptation porta el 'Bleed Out 2024 Tour' a Barcelona

El grup de rock de Països Baixos aterrarà a Catalunya amb un concert especial al Sant Jordi Club

LOKEREN, BELGIUM – AUGUST 6: Sharon den Adel of Within Temptation performs at Lokerse Feesten Festival on August 6, 2023 in Lokeren, Belgium (Photo by Elsie Roymans/Getty Images) / Elsie Roymans

Within Temptation, una de les bandes de rock més icòniques d'Europa, ha emocionat als seus fans espanyols en anunciar dos nous concerts el novembre del 2024. La banda es presentarà al Sant Jordi Club de Barcelona el 23 de novembre i a Madrid dia després com a part de la seva esperada gira Bleed Out 2024 Tour.

Les entrades per a aquests concerts estaran disponibles a partir del divendres 6 d'octubre a les deu del matí a través de doctormusic.com i entradas.com. Els preus oscil·laran entre 46 i 47 euros (sense incloure despeses de distribució). Al concert que se celebrarà al Sant Jordi Club de Barcelona, les entrades només donaran accés a la pista del mateix recinte.

La gira Bleed Out 2024 marca el retorn triomfal dels Within Temptation als escenaris després de l'èxit irresistible del seu gira Worlds Collide Tour, en la qual van compartir escenari amb els Evanescence i que els va portar a actuar en alguns dels recintes més emblemàtics d'Europa, com l'O2 de Londres, el Accorhotels Sorra de París o el Ziggo Domi a Holanda. El 2024, Within Temptation tornarà a captivar al seu públic català amb la seva característica mescla de rock i misticisme.

Aquesta gira no és només un espectacle musical, sinó també una celebració de l'empoderament. La Sharon den Adel, líder i vocalista de la formació, la descriu com una oportunitat perquè els fans experimentin la passió i l'energia que el grup desplega en directe. A més a més, aquesta gira servirà com una celebració anticipada del seu vuitè àlbum d'estudi, Bleed Out. Amb aquest àlbum, els Within Temptation han proclamat amb fermesa les seves conviccions morals i el seu enfocament intrèpid de la música. L'àlbum es llançarà el 20 d'octubre, però ja es poden gaudir d'alguns dels temes que formaran part d'ell, com el senzill principal Bleed Out.

El concert de Barcelona, que es realitzarà al prestigiós recinte Sant Jordi Club, ubicat a la muntanya de Montjuïc, serà un esdeveniment particularment emocionant per als seguidors catalans dels neerlandesos. Aquesta és una oportunitat única per a experimentar l'energia i la passió de la banda en un escenari de primera classe. Sens dubte, és un concert que cap amant del rock i la música en directe voldrà perdre's.

Amb Within Temptation de tornada als escenaris i un nou àlbum a l'horitzó, la gira Bleed Out 2024 promet ser una de les cites musicals més importants del pròxim any. Els fans de la banda ja han començat a fer bullir l'olla a les xarxes socials per a retrobar-se de nou amb la Sharon den Adel i la seva talentosa banda en directe, i el concert a Barcelona promet ser una experiència inoblidable.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad