Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Alfred García torna cantant 'Els Teus Ulls'

El pratenc reprèn les seves cançons en català

Alfred García, l'artista espanyol reconegut per la seva veu i la seva habilitat com a compositor, ens ha sorprès una vegada més amb el llançament del seu últim senzill titulat 'Els Teus Ulls'. Aquesta cançó és un cant a l'amor a primera vista, una oda a estimar algú sense dependre'n. A través d'aquesta peça musical, Alfred ens porta a un món de romanç i esperança, explorant les complexitats de les relacions humanes.

Les mateixes paraules d'Alfred ressonen en la cançó: "Potser, en uns ulls en els quals podries capbussar-te i sense dir una sola paraula sentir-ho tot. Serà tot això que sento correspost? Qui ho sap. De moment, només puc explicar el que sento amb aquesta cançó, que ja és per sempre. Ho serà el nostre amor?".

Aquest senzill captivador té l'habilitat de transformar-se d'una balada a una rumba catalana, un moviment audaç en el qual l'artista abraça les arrels culturals i la seva llengua materna, el català, per fer arribar el seu missatge a públics més amplis. En una època en què el flamenc i la rumba estan trencant fronteres, Alfred utilitza la seva veu i la seva música per unir a les persones a través del poder de la música en català.

Alfred García, amb un impressionant historial d'èxits, ha demostrat el seu compromís amb la música i la seva habilitat per connectar amb el públic. El seu àlbum debut autoproduït 1016 del 2018 va aconseguir 5 discos d'or i 5 discos de platí, col·locant 16 de les seves cançons al Top 200 de Spotify i al Top 100 d'iTunes el primer dia de llançament.

A més a més, Alfred ha estat guardonat amb nombrosos premis, incloent-hi el reconeixement com a Millor Artista de l'Any als Los40 Music Awards i el Premi Odeón com a Millor Artista Revelació. La seva devoció a la seva cultura i la seva llengua es va veure reflectida en cançons com 'Et Vull Veure' del 2018, guanyadora del premi a Millor Cançó en Català.

Alfred García continua endavant en la seva trajectòria musical amb el llançament de 'Els Teus Ulls'. Amb la seva nova signatura amb la discogràfica catalana Música Global, l'artista redescobreix les seves arrels culturals i el català com a llenguatge universal. Aquesta cançó és un testimoni de la seva voluntat de connectar amb la gent a través de la música en la seva llengua materna i enriquir el panorama musical amb la seva singularitat.

No us perdeu 'Els Teus Ulls', un senzill que captura l'essència de l'amor i la cultura catalana en una combinació musical emocionant. Alfred García continua sent una figura destacada en la indústria musical espanyola i internacional. Amb el llançament d'aquesta nova cançó, segur que encara conquerirà cors arreu del món.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad