31 FAM publica el seu quart àlbum: "X si ens veiem en una altra vida"

El conjunt de música urbana obre una nova etapa musical amb noves cançons

31 FAM, presente y futuro de la escena catalana / Foto cedida por Picap

Els 31 Fam han estrenat el seu quart àlbum, X si ens veiem en una altra vida. El grup, originari de Sabadell, ja havia avançat tres cançons d'aquest disc en els mesos previs, les quals van ser ben rebudes pels seus seguidors. El nou àlbum ofereix una ampla varietat de gèneres i lletres sinceres que s'expressen sense censura.

Aquesta nova producció musical representa un canvi significatiu per als 31 Fam, amb l'exploració de nous límits en termes de lletres i producció musical. L'àlbum inclou també col·laboracions destacades com la del Good Jan de la P.A.W.N. Gang i la Mushka, amb qui col·laboren en la cançó 'Spavila', una emotiva peça de reggaetón lent. Aquesta col·laboració ve acompanyada d'un videoclip.

La gira de presentació de X si ens veiem en una altra vida començarà el 25 de novembre al Sant Jordi Club, en el marc del festival Cruïlla Tardor. Les entrades encara estan disponibles pel concert. Tot l'itinerari de la gira es pot consultar a la pàgina web oficial dels 31 Fam.

Els 31 Fam s'ha convertit en un fenomen entre la joventut i és un referent de la música urbana. Amb més de 50 milions de reproduccions a Spotify, 250.000 oients mensuals, 25 milions de visites a YouTube i un single d'or, el grup ha aconseguit una gran base de seguidors a Espanya i Amèrica Llatina.

Aquest conjunt de sis joves al voltant dels 21 anys han llançat quatre àlbums en només quatre anys. La seva música, que barreja estils com el trap, el dancehall, el funk i el R&B, i incorpora diversos idiomes com el català, el castellà i l'anglès, ha tingut una excel·lent acollida.

El directe dels 31 Fam és una part fonamental del seu èxit. Amb una posada en escena dinàmica i espectacular, combinen la música urbana amb la interpretació en directe i efectes visuals impactants, creant un espectacle ple d'energia que ha conquistat públics d'arreu de Catalunya i d'Espanya.

31 Fam ha estat part de la programació dels festivals més importants de Barcelona, com el Cruïlla, La Mercè, Festiuet, Telecogresca i Zevra Festival, i ha exhaurit entrades en molts dels seus concerts, demostrant l'impacte i la qualitat del seu projecte musical.

Escolta el seu nou disc aquí a qualsevol plataforma.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad