Uri Santafé i Acone miren cap al futur a 'Ja no tinc temps'

La nova proposta musical barreja afrobeat, sensibilitat i l'espiritualitat de les lletres de Santafé

La música no coneix barreres ni línies divisòries, i això es demostra una vegada més amb la nova col·laboració entre Uri Santafé i Acone. Malgrat les seves arrels musicals en gèneres i estils diferents, aquests dos artistes han unit les seves habilitats per crear una peça musical única que captura l'essència de la diversitat musical.

Uri Santafé: un canvi de rumb cap a la sensibilitat musical

Uri Santafé és un artista que ha estat explorant diversos estils musicals al llarg de la seva carrera. Inicialment associat amb el Hip Hop, Santafé ha anat més enllà, explorant tendències experimentals i noves sonoritats. Aquesta evolució artística es va reflectir en el projecte Beatneeks, una banda que ell lidera i que ha guanyat diversos concursos musicals, incloent-hi l'Engresca't i el Maresmusic. Això no és tot; també van ser finalistes en altres competicions nacionals com Alcalá Suena o Emergentes de Zamora.

'Ja no tinc temps': afrobeat i reflexió personal

La seva última col·laboració, titulada 'Ja no tinc temps', és una peça musical que barreja l'afrobeat elegant amb l'afegit de la sensibilitat i profunditat pròpia de Santafé. La lletra de la cançó parla de deixar enrere el passat i centrar-se en el futur, una temàtica que molts oients poden relacionar amb les seves pròpies vides. La música, sempre un punt culminant en les creacions d'Acone, s'uneix de forma sorprenent amb la poesia i les lletres de Santafé per crear una peça musical que captiva l'ànima.

En la tornada de la cançó, Santafé canta "el cap a les metes, el cor a la platja", transmetent un missatge d'avançar cap a nous objectius mentre conservem un esperit lliure i lleuger. Aquesta cançó és l'acompanyament perfecte per acomiadar l'estiu, amb una barreja d'elements musicals que fan que sigui irresistible moure's al ritme de la música.

Uri Santafé i Acone han demostrat que la música no té fronteres i que quan dos artistes es troben i parlen el mateix idioma musical, poden crear obres d'art que ressonen amb les ànimes dels oients. 'Ja no tinc temps' no només és una cançó, sinó una oportunitat per reflexionar sobre la vida i les oportunitats que se'ns presenten. És una invitació a deixar enrere el passat i avançar cap a un futur radiant.

D'aquesta manera, aquesta col·laboració entre Uri Santafé i Acone no només és una obra musical, sinó també una expressió de l'art com a via per connectar amb les emocions i experiències humanes. Amb aquesta nova cançó, aquests dos artistes han demostrat que la música pot ser una eina per transmetre missatges i emocions, i que no hi ha límits per a la creativitat artística. 'Ja no tinc temps' és una peça que, sense cap dubte, ressonarà en els cors dels oients.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad