La Cloe s'obre pas 'Entre el Fum' amb el segon senzill que estrena

La barcelonina avança nova música del seu projecte

La Cloe és una jove cantant i productora musical de només vint-i-dos anys nascuda a Barcelona. Està trencant barreres dins la indústria de la música del país amb la seva música fresca i innovadora. Després de guanyar el Concurs de talents emergents de música urbana KLK, on va mostrar el seu talent únic en una final a la Fira de Vilaseca (FiM), està a punt de conquerir els escenaris musicals d'arreu.

Actualment, Cloe està en el procés de producció del que serà el seu àlbum de debut, que està creant gran expectació entre els amants de la música urbana. La seva primera fita va ser el llançament del seu primer senzill 'Trampa' després de guanyar el certamen de nous talents, que encaixa dins del gènere Urban i més concretament, el Funk Carioca. Aquest senzill va arribar a les orelles de molta gent, de fet segurament l'has descobert sintonitzant algunes de les emissores d'ELS40 o bé d'ELS40 Urban al país. Amb el seu savoir faire va captivant una gran quantitat de joves oients.

Ara, la Cloe presenta el seu segon avançament, titulat 'Entre el Fum'. Aquesta cançó, que ha produit juntament amb el Pep Saula dels Sexenni, es presenta com una peça ballable, comercial i contemporània que podria convertir-se en el seu primer èxit i en una de les grans revelacions d'aquesta temporada musical que acabem de començar.

La Cloe és indubtablement un dels talents emergents més prometedors del panorama musical actual, i la seva música està cridada a conquerir les oïdes i els cors de molts. Si encara no has sentit parlar de la Cloe, sens dubte en sentiràs a parlar en els mesos que venen mentre continua avançant cap a l'èxit i oferint als seus seguidors música de qualitat. Per tant, no et perdis 'Entre el Fum' i les altres creacions de Cloe, ja que aquesta jove promesa està fent passos gegantins a la indústria musical.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40