Roger Padrós celebra el seu aniversari amb la publicació d''El Buit'

El polinyanenc avança una altra peça del seu pròxim disc

Ohiane Inchaustegui

Roger Padrós, el conegut cantant i compositor, ha sorprès els seus seguidors amb un regal musical en forma de cançó en honor al seu 25è aniversari. La nova peça musical titulada 'El Buit' és el segon single que formarà part del seu pròxim àlbum.

'El Buit' és molt més que una cançó; és una crida a la importància de les paraules, a la capacitat de la imaginació i a la força de la creació. Aquesta peça et convida a trencar amb la monotonia de la vida moderna, on sovint estem atrapats per la superficialitat i l'aparença. En un món impulsat per xifres, clics i imatges, 'El Buit' recorda que l'art és un reflex de l'expressió més autèntica i humana.

Padrós destaca que la sensibilitat i la creativitat no poden ser substituïdes per les màquines. Cadascun de nosaltres té un univers intern ric i profund, i només cal creure en un mateix i escoltar-ho. Aquesta cançó recorda als oients que, en aquest món frenètic, és essencial connectar amb el seu jo interior i donar vida a les seves pròpies passions i somnis.

El Roger Padrós celebra el seu quart de segle amb aquesta composició única, un recordatori de la bellesa de la creativitat i l'autenticitat en un món dominat per les xifres i la rapidesa. La seva música continua essent una finestra a l'ànima humana i una oportunitat per a la reflexió i la connexió amb la veritable essència de la vida.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40