Tate McRae anuncia el seu concert a Barcelona el 2024

Les entrades estaran disponibles el 10 de novembre a les 10 del matí

Tate McRae presenta a Barcelona ‘Greedy’

La talentosa cantant i compositora multiplatí Tate McRae està a la cima de la seva carrera i es prepara per sorprendre els seus seguidors a Barcelona amb el seu esperat concert al Sant Jordi Club el pròxim 20 de maig del 2024.

Segon album Think Later

L'anunci arriba amb la notícia del seu segon àlbum, "Think later", programat pel seu llançament el 8 de desembre del 2023. L'àlbum ha estat produït per Ryan Tedder, conegut per treballar amb artistes de renom com Taylor Swift i Beyoncé. Un dels senzills més destacats de l'àlbum, 'Greedy', ha aconseguit acumular més de 313 milions de reproduccions fins a la data.

Tate McRae s'ha destacat en la indústria de la música des del 2017 amb el seu senzill 'One day', però va ser el 2019 que va començar a guanyar popularitat i va consolidar el seu èxit amb 'You broke me first' el 2020, convertint-se en la seva cançó més exitosa fins a la data.

Primera gira mundial

L'any vinent, Tate emprendrà el Think later tour, la seva primera gira mundial amb un total de 53 dates a Europa, Regne Unit, Amèrica del Nord, Austràlia i Nova Zelanda. Els fans de l'artista tindran l'oportunitat de presenciar el seu espectacle ple d'energia el 20 de maig del 2024 al Sant Jordi Club de Barcelona.

Venta d'entrades

Les entrades per a aquest esdeveniment es posaran a la venda divendres 10 de novembre a les 10:00 del matí i estaran disponibles a livenation.es, ticketmaster i El Corte Inglés. A més, per animar-te a viure l'experiència, t'expliquem que charlieonnafriday actuarà com a teloner a les dates d'Europa, Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda.

La notícia del concert ha emocionat els seguidors de Tate McRae a Barcelona, molts dels quals ja han començat a organitzar grups per assistir junts i crear una sinergia única a l'esdeveniment.

Aquest entusiasme es suma al fet que aquests mateixos fans planegen unir-se a les dates d'Olivia Rodrigo en 2024, prometent un any ple de música i emoció a la ciutat comtal. L'espera per al concert de Tate McRae a Barcelona està a punt de finalitzar, i els fans no poden esperar per gaudir del seu talent en viu al Sant Jordi Club.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40