Els Catarres i Lluís Llach: 'Un Sostre Fet d'Estrelles' que acaricia el cor

La col·laboració ha estat el més impactant dels llançaments de la setmana

Una de les bandes més estimades de Catalunya, Els Catarres, ha llançat una nova versió de la seva emblemàtica cançó 'Un Sostre Fet d'Estrelles' amb la col·laboració especial de Lluís Llach. Aquesta excitant col·laboració és part del disc commemoratiu pel desè aniversari d'Els Catarres, que promet sorprendre a tots els seus seguidors.

El grup ha passat aquest any celebrant el seu desè aniversari, i aquesta nova versió d'una de les seves cançons més icòniques és una joia afegida a la celebració. 'Un Sostre Fet d'Estrelles' arriba en un format més acústic, destacant la veu de Lluís Llach i la interpretació emocionant d'Els Catarres.

La versió revisada d'aquesta cançó és part d'un disc que inclou onze èxits de la banda, amb col·laboracions d'artistes destacats com el Joan Dausà, els Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts i Figa Flawas, per nomenar-ne alguns. Aquesta col·lecció d'èxits revisats mostra la versatilitat i la importància duradora de la música d'Els Catarres.

No és la primera vegada que Els Catarres i Lluís Llach col·laboren junts. Tots dos van actuar junts en un concert històric el desembre de 2021 al Palau Sant Jordi, interpretant 'Abril 74' i 'Invencibles'. Per als membres d'Els Catarres, aquesta oportunitat de treballar amb Lluís Llach ha estat un somni fet realitat. Com Jan Riera va explicar recentment en una entrevista, "Des de petit que en soc megafan [de Lluís Llach] i crec que les primeres cançons que vaig sentir a la meva vida eren d'ell. Tinc tots els seus discos i crec que és un artista coherent, implicat, amb una gran dignitat i que em fascina".

Aquest disc commemora els deu anys d'exitosa carrera musical d'Els Catarres. La celebració va començar amb el llançament del llibre Catarres X del Jordi Basté l'octubre de 2021 i una gira per totes les terres catalanoparlants. La culminació d'aquesta celebració serà un seguit de concerts a la Sala Apolo de Barcelona, on dedicaran cada nit a un dels seus àlbums més recents.

La nova versió d'Un Sostre Fet d'Estrelles' amb Lluís Llach promet ser un altre èxit a la carrera d'Els Catarres, un grup que ha captivat audiències a través de la seva música autèntica i emotiva. Una col·laboració especial que segur que ressonarà en els cors dels fans de totes les edats.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad