Urgente

Del 40 al 1 Sabrina Carpenter se corona en la lista con ‘Espresso’

Roger Padrós, candidat al Benidorm Fest cantant en català a Eurovisió

La seva candidatura vol destacar la diversitat cultural

U98 Music

Roger Padrós, el cantant i músic del Vallès Occidental, s'ha convertit en la darrera incorporació al Benidorm Fest, un esdeveniment decisiu organitzat per RTVE on es seleccionar el representant d'espanyol al Festival d'Eurovisió. En una gala a Sevilla, l'anunci de la seva participació va ser tota una sorpresa.

La seva proposta per al concurs és una cançó completament en català, amb la qual aspira a representar l'ens espanyol de radiotelevisió a la pròxima edició del festival de la cançó europea, que tindrà lloc a Suècia. Aquest moviment ressalta la diversitat cultural del país, mostrant la riquesa musical dins del territori espanyol.

Te recomendamos

Aquesta decisió d'incloure una cançó íntegrament en català en un esdeveniment com el Benidorm Fest és un pas important en la seva carrera professional i una oportunitat per a la visibilitat de la música en la nostra llengua. El seu equip ha declarat estar encantada de poder presentar un altre artista amb una proposta musical catalana després dels èxits dels Siderland amb 'Que esclati tot' a l'anterior edició del festival europeu.

El Roger Padrós és conegut per les seves habilitats com a cantant, compositor i pianista. La seva participació en aquest esdeveniment musical se suma a la seva trajectòria destacada des del llançament del seu primer EP. El seu talent vocal i la seva passió per la música l'han portat a viure experiències significatives, incloent-hi un recorregut impressionant a l'edició setena de La Voz, on va arribar fins a les semifinals del talent-xou.

El seu compromís amb la música és evident en la seva formació constant des de la seva infància, amb múltiples mestres i guies en àmbits com la veu, interpretació i el piano. La seva versatilitat com a artista també es reflecteix en la seva tasca com a músic resident a la Casa Batlló, on presenta el seu repertori, una mostra del seu talent.

La nova proposta del Roger Padrós al Benidorm Fest promet ser una oportunitat emocionant per mostrar la diversitat musical i lingüística de l'Estat Espanyol, amb una representació potent en català. Esperem ansiosament la presentació de la seva cançó i el seu possible viatge a Eurovisió, una plataforma icònica per a mostrar el talent musical de tot el continent.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad