Lildami i Els Amics de les Arts creuen camins a 'Saps fer-ho'

Amb el Sr. Chen han creat la combinació perfecte entre els tres talents

En un gir de guió inesperat pels seus fandoms, Lildami i Els Amics de les Arts han unit forces en una col·laboració sorprenent i han llençat la cançó 'Saps fer-ho'. Aquesta peça musical única és el resultat d'un enregistrament intensiu que va tenir lloc durant dos dies a un estudi gironí al costat del productor Sr. Chen durant el passat mes de juliol.

La combinació de les peculiars sonoritats del Lildami amb el distintiu estil d'Els Amics de les Arts promet una experiència auditiva única. La cançó, amb la seva essència pop melòdica, captura l'essència del Britpop, mantenint la inconfusible intervenció rapera de Lildami que ha guanyat el cor del públic.

'Saps fer-ho' no només és una obra musical, sinó també un divertimento visual. Els artistes han dirigit personalment el vídeo acompanyant, oferint una experiència completa als seus seguidors. El clip, tan divertit com la mateixa cançó, és un testimoni de la química única entre aquests dos talents musicals catalans.

La lletra de 'Saps fer-ho' és més que una composició melòdica, és una història d'intriga i emoció. La cançó narra el retorn inesperat d'una antiga relació, un tema amb el qual moltes persones es podran sentir identificades. És un recordatori melòdic dels encreuaments inesperats que la vida posa al nostre camí.

Amb la producció de Sr. Chen, aquesta col·laboració musical ha capturat l'essència de dues forces úniques en el panorama musical català. 'Saps fer-ho' promet no només conquerir les orelles dels fans existents, sinó també guanyar nous seguidors amb la seva fusió innovadora de ritmes i lletres embolcalladores.

L'esperat llançament de 'Saps fer-ho' arriba en un moment que transformarà les nostres jornades de tardor amb una barreja de melodies contagioses i lletra captivadora. Aquesta col·laboració de dues potències musicals és més que una simple cançó, és una experiència, i els fans del Lildami i d'Els Amics de les Arts no poden deixar de ballar al ritme d'aquesta col·laboració inèdita.

Segueix el canal de Telegram d’ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad