Bruce Springsteen afegeix un segon concert a Barcelona pel 2024

El Boss actuarà el 20 i el 22 de juny a l'Estadi Olímpic

Bruce Springsteen durante su actuación con la E Street Band en Monza, Italia, el pasado 25 de julio. / Sergione Infuso - Corbis

Bruce Springsteen and The E Street Band han decidit ampliar la seva estada a casa nostra, i davant de l'èxit aclaparador de les vendes del seu primer xou a Catalunya, han anunciat un segon concert a Barcelona! Després de tres actuacions emocionants a Madrid i un primer concert confirmat a Barcelona, la banda ha confirmat un segon espectacle per satisfer els seus fans catalans.

La data a assenyalar al calendari és el dissabte 22 de juny de 2024, i el lloc serà l'èpic Estadi Olímpic de Barcelona. Aquesta és una oportunitat única per experimentar l'energia i la passió de Bruce Springsteen i la seva banda en una altra nit de pura màgia musical.

Les entrades per a aquest segon concert estaran disponibles per a la compra a partir del dimarts 21 de novembre a les 10:00 h. Pots assegurar-te la teva plaça exclusivament a través de doctormusic.com i entradas.com. Els preus oscil·len entre 65 i 128 euros per a seients reservats a la graderia, 128 euros per a Pista Davantera i 85 euros per a Pista Darrere (despeses de distribució no incloses). Cada compra està limitada a un màxim de 6 entrades.

Aquesta gira tan esperada, que ja tenia prevista una parada a la ciutat de Barcelona, ha generat una enorme expectació, i amb l'addició d'aquest segon concert a la capital catalana, el Bruce garanteix oferir als fans una experiència inoblidable.

És important destacar que aquesta serà l'última oportunitat de veure Bruce Springsteen and The E Street Band en acció durant la seva gira de 2024 a casa nostra. No et perdis aquesta ocasió única i compra les teves entrades abans que s'esgotin, ja que les cincuanta mil entrades del primer directe es van exhaurir en només trenta minuts.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40