The Smashing Pumpkins, Oques Grasses, Avril Lavinge i The Tyets al Festival Cruïlla 2024

El festival revela un cartell estel·lar d'artistes per l'estiu vinent

Avril Lavigne / Getty Images

Aquesta setmana, el Festival Cruïlla ha fet una revelació emocionant, anunciant nous noms d'artistes que formaran part de l'esdeveniment de l'any vinent al Parc del Fòrum, del 10 al 13 de juliol. Després de revelar Oques Grasses i The Tyets com a primers artistes, avui s'han sumat més noms a la llista, amb una barreja de talent internacional i local.

Els caps de cartell internacionals inclouen la llegenda del rock alternatiu The Smashing Pumpkins, que celebrarà els trenta anys de l'àlbum icònic Siamese Dream, amb una actuació única a Catalunya el 13 de juliol. La carismàtica cantautora canadenca Avril Lavigne, coneguda pels seus èxits com 'Complicated' i 'Sk8er Boi', farà vibrar l'escenari principal el 12 de juliol.

A més a més, Amaral, que celebra un aniversari especial l'any vinent, portarà la seva gira al Cruïlla el 12 de juliol, oferint una oportunitat única als fans per reviure 25 anys de música impactant. El jove i talentós raper argentí Trueno arribarà a Barcelona el 10 de juliol, oferint una actuació que promet agitar els amants de la música urbana.

Altres d'aquesta eclèctica llista inclouen Funzo & Babyloud, que després de l'èxit al Sant Jordi Club, estaran als escenaris del Cruïlla el 10 de juliol. Shinova presentarà el seu nou àlbum El Presente el 12 de juliol, anticipant una nova era musical. Peter Fox, la veu principal del grup alemany Seeed, oferirà una experiència musical única el 13 de juliol.

Albert Pla, conegut pel seu talent únic i la seva personalitat magnètica, portarà la Rumbagenarios al Cruïlla l'11 de juliol. Figa Flawas, que ha impactat la música catalana amb èxits i himnes, presentarà el seu nou disc el 10 de juliol, afegint més emoció a aquest festival dinàmic.

Aquest és només un primer tast de l'oferta que oferirà el Festival Cruïlla 2024, ja que molts més noms es revelaran les pròximes setmanes. Les entrades ja estan a la venda a través de la web del festival, assegurant-te un accés exclusiu a aquesta celebració única de la música. No deixis passar aquesta oportunitat d'immersió en una experiència musical inoblidable a la ciutat de Barcelona.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad