Figa Flawas posaran el set i la seva actuació a l'afterOndas

L'Uri Mora posarà el ritme del carrer a la festa posterior als premis de la comunicació, la publicitat i la música de Ràdio Barcelona

Helena Dalmases

Un cop hagin ressonat les ovacions al Gran Teatre del Liceu per celebrar l'excel·lència en la comunicació als Premis Ondas, la festa continuarà amb l'esperat afterOndas. Aquesta festa exclusiva tindrà lloc a l'OPIUM BCN i promet ser una nit de música inoblidable i diversió sense límits.

Amb una actuació estel·lar dels vallencs Figa Flawas i tot el ritme del carrer en única sessió amb l'Uri Mora a l'afterOndas. La festa després de la gala dels Ondas està preparada per ser l'esdeveniment postpremis que cap persona voldrà perdre's. Els ritmes contagiosos de Figa Flawas, coneguts pel seu domini de la música urban-pop, faran vibrar la pista de ball. A més a més, la sessió DJ d'ELS40 i ELS40 Urban Uri Mora aportarà el seu saber fer característic, assegurant-se que la festa segueixi fins a les primeres llums del dia.

La festa començarà després de la mitjanit per donar la benvinguda als guanyadors, nominats i convidats a continuar la celebració fins a les primeres hores del matí. L'OPIUM BCN, amb la seva atmosfera única i moderna, proporcionarà ambient perfecte per a aquesta nit que promet ser memorable.

Recorda la data: el 22 de novembre és la nit dels Premis ONDAS i després la festa de celebració ideal a l'afterOndas espera a tothom a l'OPIUM BCN per allargar la festa fins a l'alba. Les entrades al club barceloní per a aquella nit ja estan disponibles a la seva pàgina web, assegura't de no perdre la teva oportunitat de ser part d'aquesta experiència única. Viu la música, celebra l'èxit i balla fins no poder més a l'afterOndas.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40