Els Pets celebren el final de gira amb dos concerts a la Sala Apolo

La formació de Constantí van oferir el dilluns el primer dels dos concerts que fan a l’Apolo per tancar la gira del seu darrer disc

JUDIT SABATE REIG

Segurament tots estarem d’acord que Els Pets és una de les formacions més importants de casa nostra. Gairebé 40 anys de trajectòria els avalen, on sempre han sabut adaptar-se als nous temps i evolucionar la seva música i reconstruir-se si calgués. “Portem gairebé 40 anys i estem contents que ens seguiu aguantant”, així ho va anunciar el Lluís Gavaldà, cantant de la formació el dilluns a la Sala Apolo, on van celebrar el primer dels dos concerts que fan en aquesta mítica sala per tancar la gira del seu disc ‘1963’. El darrer, aquest divendres.

En el repertori no van faltar cançons del darrer disc que acomiadaven però sense deixar de banda cançons que han marcat més d’una generació catalana com ‘Hospital del Mar’, ‘Tantes coses a fer’ o ‘Bon dia’, que va ser l’encarregada de tancar. Tampoc van faltar cançons reivindicatives com ‘Jo vull ser rei’ o fins i tot una versió de The Romantics, el ‘What about like about you’, que van traduir al català.

Gairebé dues hores de concert on el públic va xalar de valent, un públic molt divers d’edats, i és que es confirma que Els Pets és un grup que va més enllà d’una sola generació, i que amb el anys s’han adaptat amb les seves cançons i el seu públic els han acompanyat. Divendres, darrer concert també a la Sala Apolo, i el que vindrà després és una incògnita, tocarà esperar què ens preparen una de les formacions més veteranes del panorama català.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40