Marcel i Júlia es retroben amb l'Alguer Miquel a 'Joc de Mans'

Dues ànimes de Txarango s'uneixen de nou després de vuit anys

L'esperada col·laboració entre Marcel Lázara i l'Alguer Miquel, excomponents de Txarango, ha arribat finalment amb el llançament del nou single de Marcel i Júlia, 'Joc de mans'. Les dues ànimes musicals, que van compartir projecte a Txarango fins a la partida del Marcel l'any 2015, es retroben per reviure la seva màgia única.

Txarango, un dels grups més estimats de la música catalana, va deixar una empremta inesborrable amb les cançons úniques quan el Marcel i l'Alguer compartien viatge. Amb aquesta nova col·laboració de Marcel i Júlia amb l'Alguer Miquel, els fans retroben les veus que van teixir les narracions musicals de Benvinguts al Llarg Viatge i Som Riu. Després de la sortida del Marcel de la banda el 2015, aquest nou projecte representa un retrobament esperat i emotiu.

La complicitat entre els dos artistes ha ressorgit amb força a l'estudi, recordant i ampliant la sonoritat que els va caracteritzar a Txarango. Acompanyats per la veu de la Júlia Arrey, 'Joc de mans' és un avançament del pròxim àlbum de Marcel i Júlia. La cançó, amb una fusió vibrant de l'electrollatí i el pop, utilitza les mans com a metàfora per explorar alegrement la dinàmica d'una societat desconnectada del ritme de la vida.

El llançament oficial de 'Joc de mans' ja és una realitat, i ve acompanyat d'un lyric video amb l'estètica del disc que portarà per nom Porti-qui-vingui. A més a més, els fans podran gaudir aviat d'una entrevista única on tots dos excomponents compartiran vivències i recordaran moments destacats amb Txarango. Amb aquesta nova col·laboració, Marcel i Júlia continuen la seva trajectòria musical, mantenint viva l'essència que els va unir a l'inici: Txarango.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40