'P*ta Sexy', el reggaeton de la Cloe amb mirada femenina

L'artista femenina acaba d'estrenar el seu tercer senzill

La jove cantant i productora musical de només vint-i-dos anys, la Cloe, està causant sensació amb la seva música única i fresca. Després de guanyar el Concurs de talents emergents KLK, ja és una de les artistes emergents més destacades del panorama musical actual.

Amb només dos avançaments del seu àlbum de debut, la Cloe ja ha conquistat les ones radiofòniques catalanes, amb difusió a ELS40 i ELS40 Urban. El seu estil, una barreja de funk brasiler i urbà, ha captivat el públic, i ara, abans que acabi l'any, ens sorprèn amb el llançament de 'P*ta Sexy', una explosió de reggaeton amb tocs de cúmbia i una vibració molt pròpia.

'P*ta Sexy' no és només una cançó més, sinó una declaració de força i empoderament. La Cloe, a través d'aquest tema, ofereix una perspectiva fresca i potent sobre la figura de la dona empoderada. Inspirada pel clàssic 'Sexy Bitch' de David Guetta, la Cloe aporta un gir feminista i més robust a aquest estil musical tan popular.

Amb sintetitzadors que creen un pla sonor divertit i contagiant, 'P*ta Sexy' promet ser un èxit de les pistes de ball i una de les cançons més escoltades dels pròxims mesos. La combinació de la veu distintiva de la barcelonina amb la seva habilitat per crear melodies que queden gravades a la ment dels oients fa que aquesta nova proposta sigui imperdible.

Aquest últim llançament no només consolida la Cloe com una de les artistes més prometedores, sinó que també reafirma la seva habilitat per innovar i reinventar-se en cada cançó. Amb 'P*ta Sexy', la Cloe promet continuar conquerint l'escena musical amb la seva autenticitat i actitud refrescant.

Manteniu-vos atents a la Cloe, ja que, sense dubte, serà un dels noms que més sentirem parlar en els pròxims mesos. El seu impacte musical continua creixent, i 'P*ta Sexy' és només l'última mostra del seu talent emergent que deixa empremta a la indústria musical catalana.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40