Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Nadal Mix 2023: El disc aplega una munió d'artistes catalans

Nadales i col·laboracions increïbles

The Tyets i Roots són els precursors del disc Nadal Mix 2023 / Foto Daniel Portes

Amb les festes nadalenques a l'horitzó, l'escena musical catalana prepara una sorpresa única per al seu públic: el Nadal Mix 2023. Aquest projecte col·lectiu reuneix diversos talents emergents i consolidats de la música catalana, oferint un disc de nadales inèdites que captura l'esperit festiu de la temporada.

En un moment en què la música en català es troba en expansió, aquest 2023 destaca com un any clau per als joves artistes catalans. Aprofitant aquesta oportunitat, un grup de músics de diverses procedències i estils han decidit unir forces i crear una experiència única per als seus fans. El resultat és el Nadal Mix 2023, una proposta musical que busca tancar l'any amb alegria i celebració.

El projecte va prendre forma arran d'una conversa entre en Roots i els The Tyets fa uns mesos. Sota la direcció de Roots, conegut especialment per la seva col·laboració com a productor amb Mushka, el disc és una fusió d'estils i veus que reflecteix la diversitat de l'escena musical catalana actual.

Artísticament ric, el disc compta amb la participació de noms com The Tyets, 31 FAM, Flashy Ice Cream, Mushka, Figa Flawas, Triquell, Greta, Roots, Maria Hein, dani6ix, Lluc, Martigo, Ferran Palau, Sr. Chen, Boom Boom Fighters, Sexenni, Xicu, i molts altres. Aquesta barreja de talent ofereix una experiència sonora única que no només celebra Nadal sinó també la riquesa de l'escena musical catalana.

El Nadal Mix 2023 presenta una gran varietat de nadales, algunes amb un toc clàssic nadalenc i altres amb un gir més modern i humorístic. Cada artista ha aportat la seva visió única, creant una col·lecció que satisfarà tots els gustos. Des de col·laboracions fins a singles independents, aquest disc promet ser històric, capturant l'essència de l'escena musical catalana actual.

El llançament ha arribat, el Nadal Mix 2023 promet ser una peça inoblidable per als amants de la música catalana, oferint una banda sonora única per a les festes. La trobada de diversos talents en un sol disc és una oportunitat d'explorar i celebrar la diversitat musical de Catalunya en aquestes festes tan especials.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad