El Triquell més autèntic amb 'Fums!'

Aquest és el primer avançament de l'EP que sortirà a inicis del 2024

Triquell, l'artista català conegut per la seva autenticitat i cruesa musical, està a punt de conquerir les orelles del públic amb el seu nou single titulat 'Fums!'. Aquesta cançó, que serà part del seu proper EP a principis de l'any, revela les experiències vitals d'ansietat que va experimentar mentre vivia a Barcelona.

La producció del single ha estat liderada pel mateix Triquell i el seu equip de confiança, el Gremi, on destaquen col·laboradors com Vernat, Scotty DK i Andy Wheels. Aquest col·lectiu ha estat fonamental en la creació d'una obra que captura l'essència de la vida urbana i les emocions complexes que en sorgeixen.

El llançament oficial de l'EP està programat per principis de gener, amb presentació en viu a l'IDEAL de Barcelona els dies 17, 18, 19 i 20 de gener. Aquests concerts prometen ser espectacles únics, fusionant energies visuals i sonores inèdites per oferir una experiència immersiva als assistents.

'Fums!' és un testimoni sincer de la vida de Triquell a Barcelona, on va compartir habitatge al barri de Gràcia. Aquesta experiència va ser marcada per mesos d'ansietat i la sensació de competició constant que la gran ciutat imposa. La cançó captura aquesta atmosfera amb un fum metafòric carregat de promeses no complides i intercanvis egoistes, reflectint la lluita de l'artista per mantenir la seva pròpia identitat en un entorn frenètic.

Musicalment, 'Fums!' s'allunya del pop ortodox per explorar textures electròniques i una estètica de club psicodèlica. Aquest gir inesperat demostra la versatilitat de Triquell com a artista, sempre compromès amb la sinceritat i la reflexió a través de la seva música.

Tant la cançó com l'EP han estat autoproduïts pel mateix Triquell i el Gremi, que inclou músics com Andy Wheels, Wise Mike, Vernat i Scotty DK. Aquest col·lectiu ha creat un espai únic on la creativitat flueix lliurement, contribuint a la formació d'altres projectes artístics.

El videoclip que acompanya 'Fums!' no és menys impactant, amb una atmosfera de malson que reflecteix les experiències claustrofòbiques de l'artista a la ciutat. Dirigit per l'Èlia i l'Adela, el vídeo ofereix una interpretació visual fascinant de la narrativa de la cançó.

Amb l'EP a punt de veure la llum, Triquell busca reinventar l'experiència en viu a l'Ideal de Barcelona. Amb un enfocament innovador, l'artista pretén centrar l'atenció en l'obra, creant un espai impregnat de la seva visió artística. Les projeccions sound reactive, acompanyades de pintures digitals i touch design, prometen transportar l'audiència a un món únic creat pel mateix Triquell.

Amb aquest nou projecte, Triquell no només redefineix el seu propi estil musical, sinó que també fusiona les arts visuals i musicals per oferir una experiència única als seus seguidors. Amb la data de llançament apropant-se ràpidament, els amants de la música estan impacients per descobrir l'univers innovador que Triquell ha preparat per a ells. 'Fums!' és només un aperitiu d'allò que està per venir en aquest nou capítol de la carrera musical de l'artista.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40