Iglú deixa enrere les pors a 'Tota la vida'

El duet ens presenta en exclusiva un himne a la llibertat i la superació

Amb més de sis anys d'experiència, el duet musical Iglú, format per dos amics decidits a conquerir l'escena catalana, estrena amb entusiasme el seu últim single, 'Tota la vida'. Els membres d'Iglú han construït una identitat sonora única fusionant l'indie britànic amb el modern bedroom-pop, i la seva creativitat sorgeix d'una habitació a l'Eixample de Barcelona, on han dedicat hores a fer música i somiar en connectar amb el públic català.

La trajectòria d'Iglú va més enllà de la música, ja que treballen de manera independent i autoproduïda. Des de la composició fins a la producció, passant per la part visual i de màrqueting, tot es desenvolupa amb passió i dedicació en aquesta habitació barcelonina. Després d'haver col·laborat amb diversos artistes destacats de l'escena musical com en Lluc, en Massaviu, na Roserona, en Gerard Aledo i Guineu, entre d'altres, els Iglú retornen amb el seu tercer treball, una oportunitat per consolidar la seva presència en la música catalana, ara, amb el suport del segell Delirics.

'Tota la vida' és el primer single d'aquest nou projecte i presenta una oda a la superació personal i la llibertat d'atrevir-se a viure sense por. La cançó aborda les inquietuds i les pors que molts de nosaltres portem tota la vida explorant, i transmet un missatge d'atreure's més enllà dels límits autoimposats. El tema captura l'essència alegre i optimista d'Iglú, oferint una combinació contagiosa de ritmes que defineix el seu estil distintiu. Amb aquesta peça, el duet busca crear el seu espai a la teva vida i inspirar-te a viure sense barreres, celebrant la vida amb alegria i sense restriccions. 'Tota la vida' és una invitació a abraçar l'aventura i superar els temors, consolidant la presència d'Iglú com una força musical emergent a Catalunya.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40