Ginestà, Núria López i Roba Estesa obren les novetats del mes de febrer

També tenen nous llançaments Lluc, Adrien Broadway, Sergi Carbonell i Kuu

Novetats de la setmana / Westend61

Amb l'arribada del mes de febrer, l'escena musical s'omple de noves propostes que són com un vent fresc que impulsa el començament d'aquest nou mes, oferint nous ritmes i melodies per acompanyar-nos en aquesta jornada musical. Entre descobriments i les últimes creacions dels nostres artistes preferits, febrer promet ser un mes ric en emocions musicals. Preparats per explorar noves cançons i deixar-vos sorprendre pels sons del moment?

Ginestà - 'La meva sort'

Ginestà presenta 'La meva sort', l'últim avançament del seu quart àlbum que arribarà el 9 de febrer. El duet barceloní, format per la Júlia i el Pau Serrasolsas, explora la intensitat de viure plenament i superar els obstacles.

Núria López & Pedro da Costa - 'Sempre ets aquí'

'Sempre ets aquí' és fruit de la col·laboració entre Núria López i Pedro Da Costa. Una balada on destaca la imperfecció de les relacions mitjançant una conversa postdiscussió, basada en una experiència real. Tots dos expressen la seva gratitud per les lliçons apreses i la bellesa de l'amistat.

Roba Estesa - 'Desakatant'

Roba Estesa llança 'Desakatant', el quart avançament del proper àlbum, explorant la celebració de la marginalitat en les realitats LGTBIQA+. Amb un videoclip on el dimoni destaca com a protagonista, el quart disc del grup veurà la llum el 29 de febrer.

Adrien Broadway - 'Tape'

Adrien Broadway presenta 'Tape', un single enèrgic que captura la màgia dels moments inoblidables. Amb elements retro i funk, l'artista consolida la seva veu emergent amb una proposta musical fresca i brillant. 'Tape' és un aperitiu irresistiblement positiu per als oients, explorant noves dimensions musicals amb la seva característica fusió de sons.

Lluc, ultralone & jamzz - 'S.W.A.G'

El Lluc publica el darrer avançament del seu nou EP, 'S.W.A.G', amb la col·laboració d'Ultralone, explorant temes com la guerra de Palestina amb una fusió d'indie-pop i música urbana. El videoclip, dirigit pel Poggioli, presenta imatges distorsionades i referències com Kílian Jornet en un estil GenZ.

Kuu - 'Ni es nota'

Kuu presenta 'Ni es nota', una fusió única de reggaeton i pop que captura la complexitat de l'amor no declarat en una festa. Amb lletres que reflecteixen la tensió i el desig, l'artista emergent combina el ritme característic del reggaeton amb la suavitat distintiva del pop, creant una experiència musical contemporània i emotiva. El títol de la cançó parla de l'intent d'ocultar sentiments, ressonant amb aquells que han experimentat l'atracció en un ambient festiu.

Fins aquí els senzill, més destacats que aquesta primera setmana del mes de febrer acaben de sortir del forn. A més a més, et volem destacar un disc que acaba d'estrenar-se que estem convençuts que t'acompanyarà al llarg del cap de setmana:

Sergi Carbonell - Crisàlide

El Sergi Carbonell, exmembre dels Txarango, llança avui el seu segon treball com a cantautor, l'EP titulat Crisàlide, on explora una història d'amor i promou l'acceptació del canvi com a part inherent de la vida. El músic ha anat desgranant el projecte, cançó a cançó, al llarg de les setmanes de gener.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad