Salma, Suzete i Alex Márquez es mullen en el FAN EVENT de ELS40

Els exconcursants d'OT2023 tenen clar qui podria guanyar el concurs

Álex Márquez, Salma y Suzete en el Fan Event de ELS40

Salma, Alex Márquez i Suzete han protagonitzat el FAN EVENT de ELS40 a l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona. Els tres exconcursants d'Operación Triunfo 2023 van desfermar la bogeria des de l'instant que vàrem anunciar la seva visita, desenes de comentaris van inundar les nostres xarxes socials per a aconseguir el seu lloc a l'estudi principal de ELS40 Barcelona, però finalment només van ser 80 oients afortunats que van viure en primera persona la trobada.

Qui guanyarà OT 2023?

El FAN EVENT tenia preguntes compromeses, però els tres artistes sortits de l'acadèmia més famosa del talent televisiu no han tingut cap problema a fer les seves apostes. Alex Márquez va deixar clara la seva aposta "Vull i crec que serà Naiara, per ser icònica, la seva veu i la seva posada en escena. Naiara seria molt bona guanyadora."

@els40_

¿Quién ganará OT 2023? Salma, Alex Márquez y Suzete se mojan en el FAN EVENT de LOS40 Barcelona #galaot2023 #OT2023 #Salma #AlexMárquez #Suzete

♬ sonido original - ELS40 - ELS40


Salma té el cor dividit "Crec que guanyarà Naiara, però com tinc una amistat prèvia amb Chiara, vull i necessito que aquesta persona guanyi. Encara que si guanya Naiara, accelera també." Les apostes pugen el nivell amb la resposta de Suzete "Jo tinc el meu Top 3 del que vull que passi, en el Top 3 Ruslana, en Top 2 Naiara i Top 1 Paul Thin", reconeix que després de les seves últimes actuacions seria un just guanyador.

Cançons que haguessin volgut cantar

L'elecció dels temes d'una Gala d'OT sempre és motiu de discussió, si a un o a un altre li quedaria millor per estil o sí amb tal cançó hagués arribat més lluny. Els tres exconcursants d'OT 2023 a la pregunta de quina cançó haurien cantat d'un altre company es mullen, Salma s'hagués plantat a l'escenari amb "La gata bajo la lluvia" que va interpretar Naiara i que Salma també tenia en la seva llista de cançons. Alex Márquez li hauria encantat compartir escenari amb Paul Thin en el hit de Bizarrap amb Milo J, Bzrp Music Sessions, Vol. 57. Suzete tampoc té dubtes de la seva cançó, s'hauria quedat amb "I Put Spell On You" que van cantar Ruslana i Juanjo.

@els40_

@salma.ot2023 @alexmarquez.ot2023 @suzete.ot2023 nos cuentan las canciones de otro compañero que les hubiera gustado cantar en @operaciontriunfo #operaciontriunfo2023 #galaot2023 #OT2023

♬ sonido original - ELS40 - ELS40

Moment més emotiu

La trobada amb els fans ens va deixar un record emotiu del pas dels concursants per l'Acadèmia d'Operación Triunfo. Tots tres coincideixen que el moment peak de la seva estada en el talent va ser "el píxel de Suzete!" responen entre riures, i ja més seriosament "el moment de consolar a Lucas, per la seva nominació, va ser un moment superbonic, no hi havia competència entre nosaltres" explica Suzete. "Era el principi d'alguna cosa que sempre hi seríem quan algú tingués una baixada" apunta Salma.

Col·laboració Violeta, Kiki i Salma?

"Fa anys que li dic a Kiki que hem de fer una cançó juntes, 2 anys parlant de gravar. Quan va sortir Violeta em va portar una carta que em va escriure Chiara, i una de les coses que em va dir és que està desitjant que entrem juntes a l'estudi" explica Salma d'aquesta col·laboració tan desitjada per tots.

Primers passos

Els tres artistes acaben de llançar les seves primeres cançons després del seu pas per OT 2023 i l'emoció es nota en l'ambient. "El modo" ha estat l'inici d'una cosa nova per Alex Márquez, "Col·laborar amb el productor Chechu ha estat una experiència Top, tornaria a fer alguna cosa ja". Suzete ho està petant a xarxes socials amb la seva Kombolewa "és molt guai el que ha passat amb aquesta cançó, amb balls molt enèrgics".

Salma té clar que tots tenen el seu segell personal "La Mirá" em representa molt, la mirada és el més real que té una persona." També ens comenta la famosa foto on apareix amb Lola Índigo, Samuraï i Maria Peláe, i ens dona entendre que podrien passar coses grans en les pròximes setmanes.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad