Bryan Adams torna a Catalunya el 2024 amb el seu So Happy It Hurts Tour

Les entrades es podran comprar a partir de Sant Valentí

El Bryan Adams durant una actuació al programa 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', el 31 de gener del 2023. / NBC

Després de l'exitosa gira del 2022, el roquer canadenc Bryan Adams torna a posar el peu a casa nostra. Amb una gira carregada d'èxits, el canadenc ens farà vibrar aquesta tardor amb la seva energia inconfusible. I, agafeu-vos fort, perquè una de les parades serà a Barcelona, concretament al Palau Sant Jordi el 12 de novembre.

Si ets fan de Bryan Adams, aquí tens una cita que no et pots perdre! Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda a partir de les 10 h del dimecres 14 de febrer. Podràs adquirir-les a través de doctormusic.com i entradas.com. I no t'amoïnis, hi haurà opcions per a tots els gustos: entrades dempeus a pista o de seients reservats a graderia. Els preus oscil·laran entre els 44 euros i els 75 euros, sense incloure les despeses de distribució, i variaran segons la ciutat i la ubicació.

Bryan Adams és tot un referent del rock amb una carrera que abraça més de quatre dècades d'èxits i grans gires. Amb 17 àlbums d'estudi a l'esquena, Adams ha conquerit el cor del públic amb èxits com So Happy It Hurts (nominat al Grammy) i Pretty Woman – The Musical. La seva capacitat com a compositor també ha estat aclamada, guanyant premis com tres nominacions a l'Oscar i un premi Grammy, entre d'altres.

Així que ja ho saps, marca aquesta data al teu calendari i assegura't de ser el primer a comprar les entrades per a una nit inoblidable amb Bryan Adams al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades volaran, així doncs, afanya't!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40