Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Els amics de les arts, Sau, Júlia Blum amb Mama Dousha & Scotty DK i Roger Padrós tenen nova música aquesta setmana

Entre altres llançaments, també trobem el més nou de Cloe, Jim, Dani6ix & Izzkid i Pol Bordas

Aquestes són les últimes novetats musicals de la setmana / Jordi Mora igual

Arribem gairebé a l'equador del mes de febrer i com cada divendres tenim una bona pila de novetats musicals fetes a casa nostra que volem compartir amb tu. Aquest cap de setmana no pots deixar de posar-te al dia tot escoltant aquests nous llançaments:

Els amics de les arts - 'Les paraules que triem no dir'

Els Amics de les Arts presenten 'Les paraules que triem no dir', el primer senzill del seu pròxim àlbum previst per al 5 de març. La cançó narra una història d'amor a través de paraules no dites, característica distintiva del grup. Amb aquest nou treball, el grup continua amb el seu propòsit de narrar vivències a través de la música, mantenint la seva essència narrativa.

Sau - 'Nous poemes i velles promeses'

Sau recorden Carles Sabater vint-i-cinc anys després de la seva mort amb la nova cançó 'Nous Poemes i Velles Promeses'. Aquest tema, escrit i compost pel Pep Sala, captura l'essència del grup i serveix com a homenatge al passat. La cançó manté viva l'esperit de Sau i ofereix una mirada íntima al procés creatiu a través del seu videoclip.

Júlia Blum & Scotty DK feat. Mama Dousha - 'No vull i vull v2'

Després de presentar el seu últim àlbum Vainilla, caracteritzat per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop. La Júlia Blume strena 'No vull i vull v2', un remix col·laboratiu amb el Mama Dousha i l'Scotty DK, que ofereix una perspectiva honesta sobre les batalles internes a través d'una lletra sincera i autèntica.

Roger Padrós - 'El secret'

El Roger Padrós sorprèn amb el llançament de 'El Secret', el cinquè senzill del seu pròxim àlbum. Aquesta nova peça musical ens convida a explorar la intimitat amb una sonoritat orgànica, combinant guitarra i veu, mentre ofereix un missatge senzill però reconfortant. Amb aquesta cançó, Padrós continua amb la seva missió d'elevar la música de cantautor a noves alçades, abordant temes socials i culturals des d'una perspectiva fresca i propera.

Cloe - 'En el Club'

La Cloe, la guanyadora de l'últim Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK, presenta 'En el club', un tema enèrgic i potent amb ritmes de Funk Carioca que captiva l'atenció del públic. Amb una veu innegable i un estil únic, Cloe promet ser una nova estrella emergent en la música urbana.

Jim - 'Vine'

La Jimena Gómez, coneguda com la Jim, guanyadora d'Eufòria 2023, llança el seu primer single, 'Vine', una fusió de pop electrònic i ritmes de club. Amb influències des de Queen fins a AC/DC, promet captivar el públic jove amb la seva música fresca i vibrants actuacions en directe. Prepareu-vos per ballar i cantar amb aquesta nova estrella emergent de la música catalana.

Dani6ix & Izzkid - 'Enemics'

Dani6ix & Izzkid repeteixen la fórmula que van fer servir amb 'Tikitaka' i que tan bé els ha funcionat. Ara, tornen a treballar amb la producció del Kashlo en aquesta nova cançó anomenada 'Enemics'.

Pol Bordas & Ohanko - 'Tòrax'

Pol Bordas i Ohanko, ofereix una combinació experimental de ritmes de reggaeton, electrònica i pop urbà a 'Tòrax'. On narren les etapes d'una relació fugissera, des de l'enamorament fins a la fragilitat de la confiança i les il·lusions. La cançó és el primer senzill de l'àlbum debut del Pol Bordas, que portarà com a títol Aquesta vida nostra.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad