Gertrudis anuncia una aturada indefinida després de vint-i-cinc anys als escenaris

Els garriguencs marxaran de gira per acomiadar-se dels seus seguidors incondicionals

Promo Arts Music

Després de vint-i-cinc anys de música, festa i emocions compartides, el grup Gertrudis fa una pausa indefinida. A través d'un emotiu comunicat oficial, la banda ha anunciat que és el moment de detenir-se i gaudir de tot el que han aconseguit fins ara.

Tot comença fa més de dues dècades, quan Gertrudis va fer el seu primer concert a l'institut del poble a La Garriga. Des d'aleshores, han recorregut un camí ple d'aventures, emocions i cançons que han marcat generacions senceres. Ara, després de tota una vida dedicada a la música i als seus fans, decideixen penjar La Samarreta i fer una pausa per a contemplar tot el que han assolit.

El grup de La Garriga s'acomiadarà dels escenaris amb una darrera gira que començarà el 20 d'abril al Cruïlla Do Terra Alta i que finalitzarà el dia 23 de novembre a la sala Razzmatazz. Les entrades pel darrer concert es posen a la venda avui mateix a les vuit del vespre al web de la banda.

En el comunicat, la banda expressa gratitud cap a tots els racons del país que han acollit les seves festes i concerts. Amb una gira de comiat planificada, Gertrudis vol agrair als seus seguidors el suport incondicional al llarg dels anys i compartir un últim moment de música i alegria amb ells.

Així doncs, tot i que aquesta aturada pot semblar un final, és més aviat un punt i a part en la història de Gertrudis. Amb el seu missatge de festa i força, la banda ha deixat una empremta inesborrable en la música catalana i en els cors dels tots els catalans.

Per tant, tothom qui han crescut amb les cançons de Gertrudis tenen una última oportunitat de viure l'emoció en directe abans que la banda faci aquesta aturada tan merescuda. Prepareu-vos per acomiadar-vos de manera memorable d'una de les bandes més estimades del país. Ens veiem a les places!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40