Flashy Ice Cream i l'amor a 'Cada tren'

No et perdis el nou vídeo dels sabadellencs

Els Flashy Ice Cream, un duet català que ha fet del seu nom una marca reconeguda en la música urbana en català, estan fent un retorn espectacular amb el seu darrer single 'Cada tren'. Amb una mescla vibrant de trap, rap, pop urbà i dancehall, aquest grup ha conquistat els cors i les orelles dels joves a tot Catalunya i més enllà. L'essència de la seva música, amb lletres en català, s'ha convertit en un símbol d'identitat i autenticitat en l'escena musical actual.

Format per Pol Giancana i Sneaky Flex, els Flashy Ice Cream s'han establert com a autèntics referents en el gènere, guanyant reconeixement i prestigi amb els seus àlbums anteriors com Aftersun, que els va valer el Premi al Millor Disc d'Urbana pels crítics d'Enderrock. Amb gairebé 150 mil oients mensuals només a Spotify, la popularitat del grup és innegable, i la seva música ressona fortament en les emissores de ràdio musical catalanes.

Ara, els Flashy Ice Cream es preparen per a un nou capítol emocionant amb el llançament del seu pròxim àlbum, Sempre Joves, que es desplegarà en quatre volums al llarg del 2024. 'Cada tren' serveix com a primer tast d'aquesta nova aventura musical. La cançó, inspirada en l'amor a primera vista entre dos passatgers en un tren, captura perfectament l'essència romàntica i el so característic del grup.

El senzill 'Cada tren' promet fer-te vibrar, amb la seva melodia i la seva lletra. Aquesta peça musical, influïda per artistes internacionals com Post Malone i The Kid Laroi, representa un punt d'inflexió en la trajectòria ja exitosa dels Flashy Ice Cream. Amb la seva energia contagiosa i la seva capacitat per connectar amb el públic jove, el duo està preparat per conquerir nous reptes i expandir encara més la seva influència en l'escena musical catalana.

Amb actuacions en festivals prestigiosos com el Cruïlla XXS i la Telecogresca, els Flashy Ice Cream han deixat la seva empremta a cada escenari i han demostrat el seu talent en múltiples plataformes. Ara, amb el llançament imminent del seu nou àlbum, els fans poden esperar una experiència musical emocionant i una nova era de Flashy Ice Cream. Prepareu-vos per viatjar en un tren de ritmes vibrants i emocions intenses amb els Flashy Ice Cream el 2024.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40