Joan Dausà ha arrasat en vendes a Madrid amb La Gran Bogeria 2

El santfeliuenc ha venut prop de deu mil entrades en menys de quaranta-vuit hores

Promo Arts Music

El Joan Dausà anuncia l'èxit rotund en la venda d'entrades per al seu concert al Palacio Vistalegre de Madrid. En menys de 48 hores, les gairebé 10.000 entrades disponibles per al concert del 26 d'octubre han desaparegut com per art de màgia, assolint un sold out històric. I per celevbrar-ho les pantalles de la plaça de Callao han aparegut aquest matí amb el missatge: "10.000 personas en Madrid cantando en catalán. La Gran Bogeria 2. Joan Dausà. 26/10/24. Palacio Vistalagre."

Aquesta bogeria ha creat tota una sensació entre els fans del Dausà i també per als amants de la música de casa nostra. Cap altre solista ha aconseguit una fita d'aquesta magnitud, consolidant encara més el seu estatus com un dels artistes més destacats de la música en català.

Després de l'èxit bestial al Palau Sant Jordi, on va omplir l'espai amb 16.400 espectadors, el Joan Dausà està preparant-se per un altre esdeveniment èpic, aquest cop, a Madrid. El seu concert al Palacio Vistalegre promet ser una experiència única, plena de música, emocions i connexió amb el públic madrileny.

La reacció del mateix Joan Dausà davant d'aquesta notícia no podria ser més positiva. En les seves xarxes socials, ha expressat la seva sorpresa, emoció i gratitud davant la massiva resposta del públic. "Us estimo. Rebentarem Madrid", va escriure, deixant clar que està preparat per oferir una nit inoblidable als seus fans de la capital espanyola. Així ha mostrat la seva emoció i s'ha mostrat profundament agraït per la resposta massiva de La Gran Bogeria 2.

La tria del Palacio Vistalegre com a escenari per a aquest concert no ha estat casual. Aquest espai ofereix una disposició circular que facilita una experiència més íntima i propera entre l'artista i el públic, una elecció perfecta per al Joan Dausà, que sempre busca connectar amb els seus seguidors a través de les emocions de les seves cançons.

El concert del Joan Dausà al Palacio Vistalegre serà una nit inoblidable per a tots els assistents. Amb les entrades exhaurides en temps rècord, no hi ha dubte que serà un esdeveniment musical que marcarà un abans i un després a la història de la música del país. Prepara't per a una nit plena de màgia i emocions al ritme de la millor versió del Joan Dausà!

Frisem per viure aquesta nit màgica i plena de música, emocions i bon rotllo al Palacio Vistalegre de Madrid. El Joan Dausà està a punt de fer-ho de nou. Que comenci la festa!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad