'Tornar a Començar', el nou senzill dels bagencs SDP509

El grup emergent estrena amb ELS40 el seu nou videoclip

Des del Bages, et volem presentar SDP509, música urbana que et farà moure els peus i deixar-te emportar per ritmes vibrants i melodies contagioses. Els SDP509, el grup emergent de la Catalunya Central que segurament vas descobrir per versionar en català la cançó que es va fer viral feta per intel·ligència artificial del Bad Bunny i la Bad Gyal. És habitual en el seu repertori temes festius i enèrgics que fan ballar fins a l'extenuació i ara estan de tornada amb un nou single amb què volen conquerir els nostres cors i les nostres pistes de ball: 'Tornar a Començar'.

Si encara no coneixes els SDP509, has de saber que cada cop està creixent la seva popularitat gràcies a demostrar que són uns mestres en la creació d'una música que barreja estils com el reggaeton, el pop i una mica de trap, rock i electrònica. La seva fórmula és senzilla: ritmes enganxosos, lletres que parlen de les nostres experiències i emocions, i una energia que et fa sentir com si fossis a la millor festa de la teva vida.

El seu nou single es diu 'Tornar a Començar'. Aquesta cançó no és només una altra peça en el seu repertori, sino una història d'amor, de separació i de retrobament. On parlen d'aquell moment quan els camins de dues persones se separen, però sempre hi ha una possibilitat de retrobar-se, de tornar a començar. És una proposta electrònica que ens transporta a través dels records i les emocions, amb les veus del Pau Cru, el Furki, el Didi i el Lluís No, que ens acompanyen en aquest viatge sentimental.

A més a més, avui t'estrenem el videoclip de 'Tornar a Començar'. La cinta està dirigida per la talentosa Helena Berch i gravada pel Toni Camacho. En aquest videoclip prometen portar-nos a un univers visual que complementa a la perfecció la música dels SDP509.

Si estàs preparat per deixar-te endur per una experiència musical única, no pots perdre't 'Tornar a Començar' la nova cançó i el vídeo que avui t'estrenem dels SDP509. Prepara't per ballar, somriure i, qui sap, potser fins i tot reviure algun dels teus propis moments de retrobament. Que comenci la festa!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad